Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати йогуртовий пиріг з яблуками?
Для тесту потрібен лимонний йогурт, але його цілком можна замінити звичайним натуральним йогуртом і додати лимонну цедру. Яблука для цього пирога краще брати кислих або кисло-солодких сортів. Що знадобиться для приготування Склянку лимонного йогурту або натуральний йогурт і цедра одного лимона Половина склянки оливкової олії і ще дві столові ложки Дві чайних ложки розпушувача Дві склянки борошна (може знадобитися трохи більше) Чотири яйця Чверть склянки анісового лікеру Кілька яблук Цукрова пудра для посипання пирога Приготування Просіваємо борошно з розпушувачем. В окремому посуді збиваємо яйця з цукром, поки суміш не побіліє і не збільшиться в об'ємі в два рази. Вливаємо в отриману масу йогурт, оливкову олію, потроху додаємо борошно, перемішуючи після кожного додавання. Даємо тісту трохи відпочити, і в цей час чистимо яблука. Зрізаємо шкірку, нарізаємо яблука невеликими кубиками. Вмішуємо в тісто. Роз'ємну форму змащуємо маслом, присипаємо борошном. Викладаємо тісто, верх розрівнюємо і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40-50. Даємо пирогу охолонути у формі, потім знімаємо бортики, перекладаємо пиріг на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |