Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати йогуртовий пиріг з яблуками?
Для тесту потрібен лимонний йогурт, але його цілком можна замінити звичайним натуральним йогуртом і додати лимонну цедру. Яблука для цього пирога краще брати кислих або кисло-солодких сортів.
Що знадобиться для приготування
Склянку лимонного йогурту або натуральний йогурт і цедра одного лимона
Половина склянки оливкової олії і ще дві столові ложки
Дві чайних ложки розпушувача
Дві склянки борошна (може знадобитися трохи більше)
Чотири яйця
Чверть склянки анісового лікеру
Кілька яблук
Цукрова пудра для посипання пирога

Приготування

Просіваємо борошно з розпушувачем. В окремому посуді збиваємо яйця з цукром, поки суміш не побіліє і не збільшиться в об'ємі в два рази. Вливаємо в отриману масу йогурт, оливкову олію, потроху додаємо борошно, перемішуючи після кожного додавання. Даємо тісту трохи відпочити, і в цей час чистимо яблука.
Зрізаємо шкірку, нарізаємо яблука невеликими кубиками. Вмішуємо в тісто.

Роз'ємну форму змащуємо маслом, присипаємо борошном. Викладаємо тісто, верх розрівнюємо і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40-50. Даємо пирогу охолонути у формі, потім знімаємо бортики, перекладаємо пиріг на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Яблука, йогурт
Як зробити гречані млинці?
М'ясо з овочами в горщиках по-грецьки
Тефтелі в томатно-грибному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: