Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яловичину з розмарином і помідорами?
Готувати м'ясо по цьому рецепту не те, щоб просто, а дуже просто! Всі склали в казанок і відправили в духовку. Через певний час насолоджуємося результатом - соковите м'ясо в остреньком бульйоні. Дуже смачно і ароматно!
Що знадобиться для приготування

Кілограм яловичини
Шість великих помідор
Три часточки часнику
Дві гілочки свіжого розмарину або чайна ложка сушеного
Один перчик чилі
За пучка свіжої петрушки і кінзи
Столова ложка рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

В каструлі з товстим дном розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому дрібно нарізаний часник. Через хвилину додаємо перчик чилі (його потрібно розрізати навпіл, видалити насіння) і обсмажуємо разом з часником ще з півхвилини.

Викладаємо в каструлю шар нарізаних кружечками помідор. Трохи підсолюємо. Кладемо шматки м'яса (краще нарізати порційно), посипаємо чорним меленим перцем і сіллю. Наступний шар робимо з дрібно нарубаної зелені петрушки і кінзи, посипаємо розмарином. Зверху знову шар томатів і на них висипаємо залишилася зелень і розмарин. Накриваємо кришкою, ставимо на повільний вогонь і тушкуємо півтора - два години. Краще цю страву готувати в духовці, виходить смачніше.
Категория: Рецепти |
| Теги: перчик, шар
Як готуються млинці з кропом?
Рецепт смачного салату зі свіжої капустою
Як приготувати ліниві млинці з шинкою і сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: