Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину з розмарином і помідорами?
Готувати м'ясо по цьому рецепту не те, щоб просто, а дуже просто! Всі склали в казанок і відправили в духовку. Через певний час насолоджуємося результатом - соковите м'ясо в остреньком бульйоні. Дуже смачно і ароматно! Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини Шість великих помідор Три часточки часнику Дві гілочки свіжого розмарину або чайна ложка сушеного Один перчик чилі За пучка свіжої петрушки і кінзи Столова ложка рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування В каструлі з товстим дном розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому дрібно нарізаний часник. Через хвилину додаємо перчик чилі (його потрібно розрізати навпіл, видалити насіння) і обсмажуємо разом з часником ще з півхвилини. Викладаємо в каструлю шар нарізаних кружечками помідор. Трохи підсолюємо. Кладемо шматки м'яса (краще нарізати порційно), посипаємо чорним меленим перцем і сіллю. Наступний шар робимо з дрібно нарубаної зелені петрушки і кінзи, посипаємо розмарином. Зверху знову шар томатів і на них висипаємо залишилася зелень і розмарин. Накриваємо кришкою, ставимо на повільний вогонь і тушкуємо півтора - два години. Краще цю страву готувати в духовці, виходить смачніше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |