Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину з квасолею і томатом?
Хіба може таке поєднання бути несмачним? Таке блюдо неодмінно сподобається тим, хто любить грунтовно підкріпитися, але особливо добре воно буде в холодну пору року. Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини Дві великі цибулини Банка консервованої квасолі (400 грам) Головка часнику Три гілочки свіжого розмарину або чайна ложка сухого Дві столові ложки томатної пасти Банка томатів у власному соку (400 грам) Рослинна олія Половина склянки сухого білого вина Сіль і спеції за смаком Приготування Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Розігрійте духовку до 160 градусів. У великому сотейнику або в казані розігрійте масло, обсмажте на сильному вогні куски м'яса до утворення рум'яної скоринки. Перекладіть м'ясо у форму для запікання. Туди ж додайте нарізаний великими часточками цибулю, викладіть квасолю (рідина злити, квасоля обдайте окропом), цілі зубчики часнику, розмарин і спеції (мелений перчик). Змішайте вино, томатну пасту, нарізані шматочками помідори (разом з соком). Цією сумішшю залийте м'ясо з квасолею. Посоліть. Якщо потрібно, додайте перець. Форму затягнути фольгою, поставте в гарячу духовку і запікайте дві години (або до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким). Потім зніміть фольгу і запікайте м'ясо ще півгодини до загустіння соусу. На гарнір можна приготувати картопляне пюре. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |