Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину з квасолею і томатом?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини Дві великі цибулини Банка консервованої квасолі (400 грам) Головка часнику Три гілочки свіжого розмарину або чайна ложка сухого Дві столові ложки томатної пасти Банка томатів у власному соку (400 грам) Рослинна олія Половина склянки сухого білого вина Сіль і спеції за смаком Приготування Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Розігрійте духовку до 160 градусів. У великому сотейнику або в казані розігрійте масло, обсмажте на сильному вогні куски м'яса до утворення рум'яної скоринки. Перекладіть м'ясо у форму для запікання. Туди ж додайте нарізаний великими часточками цибулю, викладіть квасолю (рідина злити, квасоля обдайте окропом), цілі зубчики часнику, розмарин і спеції (мелений перчик). Змішайте вино, томатну пасту, нарізані шматочками помідори (разом з соком). Цією сумішшю залийте м'ясо з квасолею. Посоліть. Якщо потрібно, додайте перець. Форму затягнути фольгою, поставте в гарячу духовку і запікайте дві години (або до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким). Потім зніміть фольгу і запікайте м'ясо ще півгодини до загустіння соусу. На гарнір можна приготувати картопляне пюре. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |