Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яловичину з айвою і гарбузом?
Досвідчені господині стверджують - ніщо так не дивовижно поєднується з яловичиною, як стигла айва і соковита гарбуз. Блюдо, приготоване за нижчеподаною рецептурою, неодмінно стане одним з найбільш улюблених в сім'ї і припаде до смаку навіть найвередливішим і розпещеним гурманам. Як його приготувати?
Заздалегідь потрібно приготувати наступні компоненти:
- не дуже жирна яловичина - 200 гр,
- цукор - 10 гр,
- пряжене олію - ст. ложка,
- вода - трохи менше склянки,
- гарбуз - 150 гр,
- пара не занадто великих цибулин,
- айва - один плід (не дуже великих розмірів),
- кориця,
- сіль.

М'ясо акуратно нарізати не дуже великими скибочками, відправляють на сковороду і обсмажують до того моменту, поки на поверхні не з'явиться спокуслива рум'яна кірочка. Після цього цибулю нарізають (кільцями) і трохи підсмажують його (окремо від м'яса). Потім нарізають невеликими шматочками стиглу айву, а гарбуз очищають від щільної кірки, і нарізають невеликими акуратними скибочками. Підготовлену таким чином гарбуз і айву викладають на сковороду, де смажилася яловичина, і туди ж вливають воду. На власний розсуд - додають корицю, цукор і сіль. Майбутнє страву рекомендується тушкувати близько двох годин, а потім, після приготування, викласти ніжне й ароматне м'ясо на велике блюдо, прикрашене яскравими соковитими листям салату.
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізають, гарбуз
Капустяна запіканка смачний рецепт
Смачне тісто для піци (рецепт для хлібопічки)
Як приготувати сирний десерт із фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: