Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину з айвою і гарбузом?
Досвідчені господині стверджують - ніщо так не дивовижно поєднується з яловичиною, як стигла айва і соковита гарбуз. Блюдо, приготоване за нижчеподаною рецептурою, неодмінно стане одним з найбільш улюблених в сім'ї і припаде до смаку навіть найвередливішим і розпещеним гурманам. Як його приготувати? Заздалегідь потрібно приготувати наступні компоненти: - не дуже жирна яловичина - 200 гр, - цукор - 10 гр, - пряжене олію - ст. ложка, - вода - трохи менше склянки, - гарбуз - 150 гр, - пара не занадто великих цибулин, - айва - один плід (не дуже великих розмірів), - кориця, - сіль. М'ясо акуратно нарізати не дуже великими скибочками, відправляють на сковороду і обсмажують до того моменту, поки на поверхні не з'явиться спокуслива рум'яна кірочка. Після цього цибулю нарізають (кільцями) і трохи підсмажують його (окремо від м'яса). Потім нарізають невеликими шматочками стиглу айву, а гарбуз очищають від щільної кірки, і нарізають невеликими акуратними скибочками. Підготовлену таким чином гарбуз і айву викладають на сковороду, де смажилася яловичина, і туди ж вливають воду. На власний розсуд - додають корицю, цукор і сіль. Майбутнє страву рекомендується тушкувати близько двох годин, а потім, після приготування, викласти ніжне й ароматне м'ясо на велике блюдо, прикрашене яскравими соковитими листям салату. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |