Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яєчну піцу?
Одна з варіацій на тему багатошарового омлету. Інгредієнти, які використовуються як начинка, можна замінити продуктами, наявними у наявності - для піци підійде будь-яка начинка. Що знадобиться для приготування П'ять яєць Підсохлий багет або батон 20 грам борошна 100 мл кефіру 200 грам курячого філе 70 грам сиру Один солодкий болгарський перець Одна помидорка Кілька пір'їнок зеленої цибулі Сіль і спеції за смаком Щіпка соди (погасити оцтом) Рослинна олія Приготування Куряче філе наріжте дрібними шматочками, обсмажте в рослинному маслі до готовності. Не забудьте посолити! Хліб наріжте шматочками довільного розміру, обсмажте в олії до золотистої скоринки, залиште в сковорідці або перекладіть у форму для запікання. Яйця збийте з сіллю, спеціями. Додайте кефір, борошно і гашену соду. Як слід перемішайте. Половину яєчної маси вилийте в підсмажені грінки, зверху розкладіть куряче філе. Посипте шматочками солодкого болгарського перцю, а поверх перцю розкладіть кружечки помідор. Злегка посоліть і посипте спеціями. Вилийте другу половину яєчної маси. Поставте в розігріту духовку і запікайте на середньому вогні до готовності. Потім дістаньте, посипте тертим сиром і випікайте ще хвилин п'ять, поки сир не розплавиться. При подачі посипте зеленою цибулею. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |