Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яєчну піцу?
Одна з варіацій на тему багатошарового омлету. Інгредієнти, які використовуються як начинка, можна замінити продуктами, наявними у наявності - для піци підійде будь-яка начинка.
Що знадобиться для приготування
П'ять яєць
Підсохлий багет або батон
20 грам борошна
100 мл кефіру
200 грам курячого філе
70 грам сиру
Один солодкий болгарський перець
Одна помидорка
Кілька пір'їнок зеленої цибулі
Сіль і спеції за смаком
Щіпка соди (погасити оцтом)
Рослинна олія
Приготування

Куряче філе наріжте дрібними шматочками, обсмажте в рослинному маслі до готовності. Не забудьте посолити!
Хліб наріжте шматочками довільного розміру, обсмажте в олії до золотистої скоринки, залиште в сковорідці або перекладіть у форму для запікання.
Яйця збийте з сіллю, спеціями. Додайте кефір, борошно і гашену соду. Як слід перемішайте.
Половину яєчної маси вилийте в підсмажені грінки, зверху розкладіть куряче філе. Посипте шматочками солодкого болгарського перцю, а поверх перцю розкладіть кружечки помідор. Злегка посоліть і посипте спеціями. Вилийте другу половину яєчної маси.
Поставте в розігріту духовку і запікайте на середньому вогні до готовності. Потім дістаньте, посипте тертим сиром і випікайте ще хвилин п'ять, поки сир не розплавиться. При подачі посипте зеленою цибулею.
Категория: Рецепти |
| Теги: посипте, шматочками
Капустяні конвертики в клярі
Як приготувати пиріжки з капустою
М'ясний рулет на пару
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: