Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яєчню зі шпинатом?
Смачне і корисне блюдо, в якому багато яскравих, апетитних овочів, зелені. Якщо потрібен сніданок щільніше - додайте м'ясний фарш, а зелений лук замінити ріпчастою.
Що знадобиться для приготування

Два - три яйця
Великий пучок шпинату
Пучок зеленої цибулі (або ріпчаста цибуля)
Чорний і червоний мелений перець
Дві помідори
Вершкове або рослинне масло
Сіль за смаком

Приготування

Промийте шпинат і зелену цибулю у великій кількості води. Шпинат наріжте крупно, зелену цибулю - дрібно. З помідорів зніміть шкірку, наріжте м'якоть невеликими кубиками.
Розігрійте в сковороді олію, покладіть цибулю. Хвилини через дві викладайте помідори, ще через п'ять хвилин - шпинат. Приправте перцем, посоліть і перемішайте.
Коли шпинат осяде, зменшиться в розмірах, розбийте прямо на овочі два - три яйця. Ще раз посоліть, посипте перцем і готуйте на середньому вогні до потрібної щільності яєць. Якщо любите щоб яйця були і прожарені, і пропарені - накрийте яєчню кришкою. Подавайте відразу, гарячої, з салатом зі свіжих овочів із зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: Шпинат, цибулю
Найсмачніші салати: 20 рецептів
Як готувати шашлик з лосося?
Як готується гостра сальса?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: