Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яєчню зі шпинатом?
Смачне і корисне блюдо, в якому багато яскравих, апетитних овочів, зелені. Якщо потрібен сніданок щільніше - додайте м'ясний фарш, а зелений лук замінити ріпчастою. Що знадобиться для приготування Два - три яйця Великий пучок шпинату Пучок зеленої цибулі (або ріпчаста цибуля) Чорний і червоний мелений перець Дві помідори Вершкове або рослинне масло Сіль за смаком Приготування Промийте шпинат і зелену цибулю у великій кількості води. Шпинат наріжте крупно, зелену цибулю - дрібно. З помідорів зніміть шкірку, наріжте м'якоть невеликими кубиками. Розігрійте в сковороді олію, покладіть цибулю. Хвилини через дві викладайте помідори, ще через п'ять хвилин - шпинат. Приправте перцем, посоліть і перемішайте. Коли шпинат осяде, зменшиться в розмірах, розбийте прямо на овочі два - три яйця. Ще раз посоліть, посипте перцем і готуйте на середньому вогні до потрібної щільності яєць. Якщо любите щоб яйця були і прожарені, і пропарені - накрийте яєчню кришкою. Подавайте відразу, гарячої, з салатом зі свіжих овочів із зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |