Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучні пампушки?
У звичайне дріжджове тісто для пампушок, яке ви можете приготувати за своїм улюбленим рецептом або скористатися цим, додаються яблука - ось і весь секрет смачної яблучної випічки. Що знадобиться для приготування 500 грам борошна Два яйця 200 мл. молока 50 грам цукру (для ласунів додавайте більше) 60 грам вершкового масла або маргарину 10 грам сухих дріжджів Пакетик ванільного цукру Два - три яблука Рослинна олія Приготування Розведіть дріжджі в теплому молоці, додайте трохи борошна і цукру і дайте з'явитися шапочці піни. Хвилин через 20 опара буде готова. У миску просійте борошно, вилийте опару, додайте цукор, що залишився, яйця, розтоплений маргарин або масло, ванільний цукор. Замісіть м'яке однорідне тісто. Воно вийде липким, тому краще його робити за допомогою кухонного комбайна або розмішувати тісто ложкою. Поставити його в тепле місце на годину-півтора, поки тісто не збільшиться в об'ємі в два рази. У тісто додати нарізані скибочками яблука, перемішати і залишити ще на півгодини. Розігріти у глибокій сковорідці олію, мокрими руками робити невеликі кульки і обсмажувати їх в олії до рум'яного кольору. Готові пампушки посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |