Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучні оладки без яєць?
Пишні оладки готуються на кефірі. Яблука в тісто можна покласти свіжі або трохи загасити їх з маслом до м'якості. У кожному варіанті оладки будуть мати свій смак.
Що знадобиться для приготування
500 мл кефіру
Чайна ложка соди
250-300 грам борошна
Чотири - п'ять столових ложок борошна
Половина чайної ложки солі
Два - три великих яблука
Рослинна олія (рафінована) для смаження оладок

Приготування

Наливаємо кефір в миску або каструльку, додаємо соду. Розмішуємо і чекаємо поки кефір перестане пузиритися - повинна пройти реакція погашення соди. Можна зробити інакше - погасити соду оцтом і вилити в кефір.

Додамо сіль і цукор, знову розмішуєм. Поступово будемо підсипати борошно, відразу ж розмішуючи тісто віночком або міксером. Тісто має вийти досить густе. Можливо, борошна знадобиться більше - це залежить від жирності і густоти кефіру і якості борошна. У результаті тісто повинно мати консистенцію, щоб воно повільно стікало з ложки, а не виливалося з неї.

Додамо в тісто нарізані кубиками яблука. Перемішаємо і дамо тісту трохи постояти.
Розігріваємо в пательні олію, викладаємо столовою ложкою тісто. На невеликому вогні обсмажуємо оладки з двох боків до рум'яного кольору. Подаємо зі сметаною, варенням, медом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, оладки
Як спекти пиріг "Стеганное ковдру"?
Ліниві голубці (рецепт)
Як готуються закусочні млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: