Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучні оладки без яєць?
Пишні оладки готуються на кефірі. Яблука в тісто можна покласти свіжі або трохи загасити їх з маслом до м'якості. У кожному варіанті оладки будуть мати свій смак. Що знадобиться для приготування 500 мл кефіру Чайна ложка соди 250-300 грам борошна Чотири - п'ять столових ложок борошна Половина чайної ложки солі Два - три великих яблука Рослинна олія (рафінована) для смаження оладок Приготування Наливаємо кефір в миску або каструльку, додаємо соду. Розмішуємо і чекаємо поки кефір перестане пузиритися - повинна пройти реакція погашення соди. Можна зробити інакше - погасити соду оцтом і вилити в кефір. Додамо сіль і цукор, знову розмішуєм. Поступово будемо підсипати борошно, відразу ж розмішуючи тісто віночком або міксером. Тісто має вийти досить густе. Можливо, борошна знадобиться більше - це залежить від жирності і густоти кефіру і якості борошна. У результаті тісто повинно мати консистенцію, щоб воно повільно стікало з ложки, а не виливалося з неї. Додамо в тісто нарізані кубиками яблука. Перемішаємо і дамо тісту трохи постояти. Розігріваємо в пательні олію, викладаємо столовою ложкою тісто. На невеликому вогні обсмажуємо оладки з двох боків до рум'яного кольору. Подаємо зі сметаною, варенням, медом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |