Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучні мафіни з родзинками?
Один з найбільш простих, простих рецептів. Яблука і родзинки є в будинку практично завжди, і приготувати таку випічку можна в будь-який момент. Для більш насиченого смаку додається щіпка імбиру, але якщо ви його не любите, виключіть цей інгредієнт або замінити на інший. Що знадобиться для приготування Одне яйце 100 грам сметани Три столових ложки рослинного масла 100 грам борошна 70 грам цукру Дві чайних ложки розпушувача Чайна ложечка імбиру Пакетик ванільного цукру Жменю родзинок Одне велике яблуко Приготування Яйце збити з цукром, додати ванільний цукор, сметану, рослинне масло. В окремому посуді змішати борошно з розпушувачем і імбиром. З'єднати рідку суміш і суху, вимісити однорідне тісто без грудочок. Яблука очистити від шкірки, нарізати маленькими шматочками. Родзинки промити, розпарити на водяній бані, обсушити і присипати борошном (щоб він не збирався на дні випічки). Додати яблука і родзинки в тісто, розмішати. Формочки для мафінів заповнити трохи більше половини. Поставити в розігріту духовку, випікати 20 - 25 хвилин. Температура в духовці 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |