Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучні мафіни з родзинками?
Один з найбільш простих, простих рецептів. Яблука і родзинки є в будинку практично завжди, і приготувати таку випічку можна в будь-який момент. Для більш насиченого смаку додається щіпка імбиру, але якщо ви його не любите, виключіть цей інгредієнт або замінити на інший.
Що знадобиться для приготування

Одне яйце
100 грам сметани
Три столових ложки рослинного масла
100 грам борошна
70 грам цукру
Дві чайних ложки розпушувача
Чайна ложечка імбиру
Пакетик ванільного цукру
Жменю родзинок
Одне велике яблуко

Приготування

Яйце збити з цукром, додати ванільний цукор, сметану, рослинне масло. В окремому посуді змішати борошно з розпушувачем і імбиром. З'єднати рідку суміш і суху, вимісити однорідне тісто без грудочок.
Яблука очистити від шкірки, нарізати маленькими шматочками. Родзинки промити, розпарити на водяній бані, обсушити і присипати борошном (щоб він не збирався на дні випічки). Додати яблука і родзинки в тісто, розмішати.
Формочки для мафінів заповнити трохи більше половини. Поставити в розігріту духовку, випікати 20 - 25 хвилин. Температура в духовці 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: родзинки, Яблука
Як приготувати холодний суп з щавлю
Як смачно посмажити мойву?
Як приготувати суп з добірними креветками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: