Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучні кекси з мигдалем?
Мигдаль для цих кексів потрібно подрібнити до стану борошна і додати в тісто. Яблука бажано брати кисло-солодкі. В результаті отримаємо горіхове тісто з шматочками яблук - дуже смачно!
Що знадобиться для приготування

Склянку цукру
Три яйця
100 грам вершкового масла або маргарину
Півтори склянки борошна
Половина склянки меленого мигдалю
Два - три яблука
Дві чайних ложки розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Третину склянки молока

Приготування

Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром і збиваємо міксером до однорідної маси (повинні з'явитися пухирці). Додаємо масло або маргарин кімнатної температури. Збиваємо на високій швидкості поки масло не з'єднається з яєчною масою. Швидкість робимо менше, поступово підсипаємо борошно, мелений мигдаль, розпушувач. В самому кінці замісу вливаємо молоко. Тісто по консистенції виходить як на оладки. Яблука ріжемо невеликими кубиками (краще зрізати шкірку) і вмішуємо в тісто.
Розкладаємо по формах, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 20-25 хвилин.
За бажанням в тісто крім яблук можна додати жменю розпареного і обсушенного родзинок. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, збиваємо
Протерта калина з цукром
Як приготувати торт "Їжачок"?
Салат в персику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: