Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучні кекси з мигдалем?
Мигдаль для цих кексів потрібно подрібнити до стану борошна і додати в тісто. Яблука бажано брати кисло-солодкі. В результаті отримаємо горіхове тісто з шматочками яблук - дуже смачно! Що знадобиться для приготування Склянку цукру Три яйця 100 грам вершкового масла або маргарину Півтори склянки борошна Половина склянки меленого мигдалю Два - три яблука Дві чайних ложки розпушувача Пакетик ванільного цукру Третину склянки молока Приготування Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром і збиваємо міксером до однорідної маси (повинні з'явитися пухирці). Додаємо масло або маргарин кімнатної температури. Збиваємо на високій швидкості поки масло не з'єднається з яєчною масою. Швидкість робимо менше, поступово підсипаємо борошно, мелений мигдаль, розпушувач. В самому кінці замісу вливаємо молоко. Тісто по консистенції виходить як на оладки. Яблука ріжемо невеликими кубиками (краще зрізати шкірку) і вмішуємо в тісто. Розкладаємо по формах, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 20-25 хвилин. За бажанням в тісто крім яблук можна додати жменю розпареного і обсушенного родзинок. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |