Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати густий суп з баклажанами і паприкою?
Суп можна готувати на будь-якому бульйоні - овочевому, грибному, курячому, м'ясному. В оригінальному рецепті взагалі використовується овочевий сік - з різних овочів або тільки з томатів. Але через брак овочевого соку можна використовувати бульйон або зварити суп на воді.
Що знадобиться для приготування
Один середній баклажан
Одна цибулина
Один солодкий болгарський перець
Три - чотири зубчики часнику
600 - 800 мл бульйону чи соку (води)
Пучок свіжої зелені
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Баклажани від шкірки чистити не треба. Наріжте їх кубиками, збризніть маслом і поставте в розігріту духовку. Запікайте до м'якості, але баклажан не повинен потемніти.

Болгарський перець наріжте кубиками, цибулю дрібно порубаєте. Роздушіть часник плоскою стороною ножа, потім дрібно порубаєте.

Розігрійте в глибокій каструлі або сотейнику дві - три столових ложки рослинного масла і обсмажте перець, цибулю і часник на середньому вогні. п'ять хвилин буде достатньо. Покладіть овочі печені баклажани.

Залийте бульйоном, соком або водою і дайте закипіти. Зробіть невеликий вогонь, варіть десять хвилин. Покладіть спеції, посоліть і варіть ще десять хвилин. Якщо суп вийшов дуже густий - долийте води. В кінці приготування покладіть дрібно нарізану зелень. Зніміть суп з вогню, дайте настоятися кілька хвилин і розливайте по тарілках. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, суп
Як готується смачний молочний коктейль?
Салат на швидку руку "Рандеву"
Огірки, фаршировані редисом, яйцями і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: