Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати густий суп з баклажанами і паприкою?
Суп можна готувати на будь-якому бульйоні - овочевому, грибному, курячому, м'ясному. В оригінальному рецепті взагалі використовується овочевий сік - з різних овочів або тільки з томатів. Але через брак овочевого соку можна використовувати бульйон або зварити суп на воді. Що знадобиться для приготування Один середній баклажан Одна цибулина Один солодкий болгарський перець Три - чотири зубчики часнику 600 - 800 мл бульйону чи соку (води) Пучок свіжої зелені Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Баклажани від шкірки чистити не треба. Наріжте їх кубиками, збризніть маслом і поставте в розігріту духовку. Запікайте до м'якості, але баклажан не повинен потемніти. Болгарський перець наріжте кубиками, цибулю дрібно порубаєте. Роздушіть часник плоскою стороною ножа, потім дрібно порубаєте. Розігрійте в глибокій каструлі або сотейнику дві - три столових ложки рослинного масла і обсмажте перець, цибулю і часник на середньому вогні. п'ять хвилин буде достатньо. Покладіть овочі печені баклажани. Залийте бульйоном, соком або водою і дайте закипіти. Зробіть невеликий вогонь, варіть десять хвилин. Покладіть спеції, посоліть і варіть ще десять хвилин. Якщо суп вийшов дуже густий - долийте води. В кінці приготування покладіть дрібно нарізану зелень. Зніміть суп з вогню, дайте настоятися кілька хвилин і розливайте по тарілках. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |