Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гуляш з індички?
Рецепт простий, швидкий і не претендує назватися святковим. Але при відповідній подачі і прикрасі цілком може конкурувати з більш складними в приготуванні делікатесами з індички. Що знадобиться для приготування 600 г філе індички Два солодких болгарських перцю (жовтий і червоний) Дві - три цибулини Дві часточки часнику Чотири столових ложки рослинного масла Дві столові ложки томатної пасти або томатного соусу Чайна ложка меленої паприки Сіль за смаком Приготування Філе індички нарізати невеликими шматочками, приблизно 3х3 див. Розігріти в сковорідці дві столові ложки рослинної олії, викласти м'ясо і обсмажити при постійному помішуванні. Через п'ять хвилин посолити, вогонь зробити невеликим, накрити кришкою і тушкувати десять хвилин. Поки готується м'ясо, дрібно нарізати цибулю і часник, перець нарізати кубиками. Розігріти в іншій сковорідці або сотейнику олію, обсмажити до прозорості цибулю і часник. Хвилин через п'ять додати шматочки перцю, готувати ще п'ять хвилин. Влити 220 мл окропу, дати знову закипіти і викласти до овочів шматочки м'яса. Прогріти, приправити паприкою, томатною пастою і акуратно перемішати. Накрити, тушкувати на слабкому вогні приблизно десять хвилин. Подавати з будь-яким гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |