Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грінки з часником і рибою?
![]() Що знадобиться для приготування Білий батон або багет Баночка рибних консервів в олії або у власному соку Два - три варених яйця Кілька часточок часнику Сіль Майонез Свіжа зелень для прикраси Рослинна олія Приготування Батон краще брати злегка підсушений, якщо хліб буде м'яким, свіжим він просочиться маслом під час обжарювання, буде занадто жирним. М'який хліб краще підсушувати в духовці, а смажити в олії потрібно вчорашній батон. Нарізаємо батон скибочками, не дуже товстими, приблизно по сантиметру товщиною. Обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості олії з двох сторін. Часточку часнику мачає в сіль і натираємо грінки з одного боку. Дістаємо рибу з банки, вибираємо кісточки. Розминаємо рибу виделкою. Яйця натираємо на дрібній тертці, змішуємо з рибою. Якщо любите гостре - можна додати трохи пропущеного через прес часничку, а щоб фарш був соковитіше - покласти трохи майонезу. Готовий фарш викладаємо на грінки з тієї сторони, яка натерта часником. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |