Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гречку з овочами?
Чудове дієтичне блюдо для тих, що худнуть - корисне, ситне і малокалорийное. І плюс до цього смачне і готується швидко - таке поєднання зустрічається не так вже й часто. Цим рецептом в одній з програм поділилася Ірина Слуцька, так що це не тільки здорове харчування, але і каша чемпіонів!
Необхідні продукти
Півтори склянки гречки
Одна велика цибулина
Одна велика морквина
Одна буряк
Один болгарський перець
Один помідор (можна замінити томатною пастою або соком)
Три склянки окропу
Сіль за смаком
Свіжа зелень
Приготування

Розігріти в казанчике рослинну олію, покласти нарізану цибулю, болгарський перець і злегка обсмажити. Додати шматочки помідора, натерту на крупній тертці моркву, обсмажувати декілька хвилин. Покласти натерту буряк, перемішати і всі овочі обсмажують п'ять хвилин. Всипати промиту гречку, постійно помішуючи, трохи обсмажити її.

Влити три склянки окропу, посолити, довести до кипіння і накрити кришкою. На повільному вогні тушкувати гречку та овочі приблизно двадцять хвилин. За кілька хвилин до готовності додати подрібнену зелень, перемішати. Дати гречці трохи настоятися і подати до столу. Можна подавати зі сметаною або з биточками, але і просто так каша дуже смачна, в такому овочевому оточенні у звичній гречки з'являється новий несподіваний смак. Всі овочі додаються сирими, нічого попередньо відварювати не потрібно!
Категория: Рецепти |
| Теги: гречку, овочі
Яловичина тушкована по-провансальски
Страви зі свинини
Як готується сирний суп з фрикадельками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: