Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гострий салат з макаронів, салямі і помідор?
Страва італійської кухні. Для його приготування знадобляться піні (макарони - пір'ячко з твердих сортів пшениці), помідори черрі і гострий перчик чилі. Перчик з успіхом замінює наша гостра аджика, з неї виходить навіть смачніше. Необхідні продукти 200 грам помідорів чері 200 грам піні (або інших великих макаронів) 150 грам салямі Жменю оливок (не обов'язково) 100 грам тертого пармезану (або твердого сиру) Половинка червоного пекучого перцю (або дві чайних ложки аджики) Дві столові ложки оливкової олії Зубчик часнику Сік половинки лимона Сіль за смаком Приготування Помідори розрізаємо навпіл, пекучий перець звільняємо від перегородок і насіння, нарізаємо кільцями. Викладаємо на деко (його застелити папером для випічки) і запікаємо в духовці при температурі 200 градусів десять хвилин. Макарони відварюємо в підсоленій воді (вони повинні залишитися злегка недовареними), воду зливаємо, макарони перекладаємо в каструлю, поливаємо столовою ложкою оливкової олії і накриваємо кришкою. Салямі нарізаємо брусочками, маслини - кружечками. Для заправки змішуємо лимонний сік з оливковою олією, аджикою і подрібненим часником, додаємо сіль за смаком. До макаронів додаємо запечені помідори і перець, салямі, оливки, перемішуємо. Поливаємо заправкою, посипаємо тертим сиром і відразу ж подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |