Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гливи з капустою?
Готується це блюдо дуже просто з невеликого набору інгредієнтів і без додавання гострих приправ. Підійде він і для дитячого харчування, і для тих хто з якихось причин змушений відмовитися від жирної, калорійної їжі. Страва з легким, м'яким смаком підійде і вегетаріанцям.
Необхідні продукти
300 грам свіжої капусти
Три солодких болгарських перцю
Одна велика цибулина
500 грамів глив
Столова ложка томатної пасти
Три - чотири столові ложки рослинної олії
Сіль за смаком
Приготування

Овочі і гриби вимити. Гливи нарізати скибочками, нашаткувати капусту, цибулю дрібно покришити. Перець нарізати брусочками. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби. Обсмажувати разом з цибулею хвилини три, постійно перемішуючи. Додати перець, обсмажити і покласти капусту. Протушкувати під кришкою кілька хвилин, влити розведену в невеликій кількості води томатну пасту, посолити. Перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько півгодини. Якщо томатна паста з кислинкою, можна додати трохи цукру. Подавати блюдо гарячим.
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, цибулю
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Як спекти морквяні булочки?
Як приготувати смачний пісний борщ?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: