Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гливи з капустою?
Готується це блюдо дуже просто з невеликого набору інгредієнтів і без додавання гострих приправ. Підійде він і для дитячого харчування, і для тих хто з якихось причин змушений відмовитися від жирної, калорійної їжі. Страва з легким, м'яким смаком підійде і вегетаріанцям. Необхідні продукти 300 грам свіжої капусти Три солодких болгарських перцю Одна велика цибулина 500 грамів глив Столова ложка томатної пасти Три - чотири столові ложки рослинної олії Сіль за смаком Приготування Овочі і гриби вимити. Гливи нарізати скибочками, нашаткувати капусту, цибулю дрібно покришити. Перець нарізати брусочками. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби. Обсмажувати разом з цибулею хвилини три, постійно перемішуючи. Додати перець, обсмажити і покласти капусту. Протушкувати під кришкою кілька хвилин, влити розведену в невеликій кількості води томатну пасту, посолити. Перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько півгодини. Якщо томатна паста з кислинкою, можна додати трохи цукру. Подавати блюдо гарячим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |