Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю?
Смачний розсипчастий пиріг з ароматною вершковою глазур'ю. Гарбузове пюре для тіста готується із запеченої в духовці гарбуза.
Що знадобиться для приготування
Півтора кілограма гарбуза (для пюре)
300 грам борошна
Склянка цукрової пудри (200 грам)
180 грам маргарину
100 грам родзинок
Чайна ложка меленої кориці
Чайна ложка меленого мускатного горіха
Дві чайних ложки розпушувача
Чайна ложка соди (погасити оцтом)

Для глазурі - 250 грам вершкового сиру (типу «Філадельфії»), 50 г м'якого масла, дві столові ложки цукрової пудри.

Приготування

Гарбуз чистимо від шкірки і насіння, нарізаємо шматочками. Кладемо на деко, підливаємо трохи води і запікаємо в духовці до м'якості. Потім даємо трохи охолонути, перекладаємо в блендер і подрібнюємо в пюре. Повинно вийти близько 500 грам гарбузового пюре.

Яйця і цукрову пудру збиваємо міксером до однорідної пишної маси. Додаємо м'яке масло, збиваємо ще раз. Потім кладемо в тісто гарбузове пюре, розмішуємо.

змішуємо Борошно з корицею і мускатним горіхом, розпушувачем. Просіваємо і додаємо в тісто. Вливаємо гашену соду, ретельно перемішуємо. В останню чергу додаємо розпарений на водяній бані родзинки.

Виливаємо тісто у форму (її потрібно застелити папером для випічки), випікаємо при температурі 180 градусів близько півгодини. Готовий пиріг остудити на решітці і змастити глазур'ю.

Для глазурі збити м'яке масло і цукрову пудру, додати вершковий сир. Викласти на пиріг. Розрівняти і нарізати пиріг шматочками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, пиріг
Капустяні конвертики в клярі
Як глінтвейн готується з апельсинами?
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: