Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузовий пиріг з білим шоколадом?
Пиріг виходить соковитим і злегка влажноватым, як і будь-яка випічка з гарбузом. Дуже смачно не тільки з білим шоколадом, але і з горіхами, так що якщо шоколаду під рукою немає - додайте будь-які горіхи - волоські, фундук, мигдаль.
Що знадобиться для приготування
100 грам вершкового масла
Одне яйце
Склянку борошна
Половина склянки гарбузового пюре
Половина склянки цукру (за смаком)
По половині чайної ложки меленої кориці і мускатного горіха
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру
Білий шоколад або горіхи
Приготування

В каструльці на мінімальному вогні розтопити масло і довести його до злегка коричневого кольору. Зняти з вогню, додати цукор, збити масу. Остудити до кімнатної температури, додати яйце.
Спеції змішати з борошном і сіллю. У тісто додати гарбузове пюре, борошно зі спеціями, перемішати. Додати шматочки шоколаду або горіхи, можна частину залишити для верху.

Викласти тісто в змащену маслом форму, розрівняти, посипати верх горіхами або шматочками шоколаду і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно 35 - 40 хвилин. Готовий пиріг остудити і розрізати на квадратики.
Для гарбузового пюре потрібно нарізати шматками очищену від шкірки і насіння гарбуз і запекти в духовці на невеликому вогні до м'якості. Потім розім'яти толкушкой або подрібнити в блендері.
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, шоколаду
Як приготувати суп з фрикадельками
Картопля з м'ясом по-австрійськи
Пиріг з апельсином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: