Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий пиріг з білим шоколадом?
Пиріг виходить соковитим і злегка влажноватым, як і будь-яка випічка з гарбузом. Дуже смачно не тільки з білим шоколадом, але і з горіхами, так що якщо шоколаду під рукою немає - додайте будь-які горіхи - волоські, фундук, мигдаль. Що знадобиться для приготування 100 грам вершкового масла Одне яйце Склянку борошна Половина склянки гарбузового пюре Половина склянки цукру (за смаком) По половині чайної ложки меленої кориці і мускатного горіха Щіпка солі Пакетик ванільного цукру Білий шоколад або горіхи Приготування В каструльці на мінімальному вогні розтопити масло і довести його до злегка коричневого кольору. Зняти з вогню, додати цукор, збити масу. Остудити до кімнатної температури, додати яйце. Спеції змішати з борошном і сіллю. У тісто додати гарбузове пюре, борошно зі спеціями, перемішати. Додати шматочки шоколаду або горіхи, можна частину залишити для верху. Викласти тісто в змащену маслом форму, розрівняти, посипати верх горіхами або шматочками шоколаду і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно 35 - 40 хвилин. Готовий пиріг остудити і розрізати на квадратики. Для гарбузового пюре потрібно нарізати шматками очищену від шкірки і насіння гарбуз і запекти в духовці на невеликому вогні до м'якості. Потім розім'яти толкушкой або подрібнити в блендері. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |