Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузове кекси з корицею і горіхами?
Дуже ніжні кекси з приємним горіховим присмаком і прекрасним ароматом кориці. Що знадобиться для приготування 300 грам гарбуза 150 грам цукру Три яйця 150 мл. молока 250 грам борошна 80 грам вершкового масла або маргарину Половина склянки ядер волоського горіха Чайна ложка розпушувача Столова ложка кориці Щіпка солі Приготування З гарбуза зрізаємо шкірку, видаляємо серединку з насінням. М'якоть натираємо на дрібній тертці. Яйця збиваємо з цукром, потім додаємо м'яке масло або маргарин, ще раз збиваємо і вливаємо молоко. змішуємо Борошно з корицею, розпушувачем і сіллю, просіваємо відразу в рідку суміш, замішуємо тісто. Коли воно стане однорідним, без грудочок, додаємо терту гарбуз, масу добре вимішуємо. В силіконові формочки вставляємо паперові гофровані розетки для випічки, в них розливаємо тісто, заповнюючи формочки трохи більше, ніж наполовину обсягу. Зверху присипаємо рубаними волоськими горіхами і цукром. Сильно подрібнити горіхи не потрібно, достатньо їх порубати ножем на шматочки. Випікаються кекси приблизно півгодини при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |