Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузове булочки?
![]() Що знадобиться для приготування 60 грам цукру 130 грам борошна 120 грам гарбузового пюре 60 грам вершкового масла 50 грам родзинок По половині чайної ложки меленого імбиру і кориці Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Одне яйце + один жовток Щіпка солі 30 грам подрібнених волоських горіхів Приготування Борошно потрібно просіяти і змішати з корицею, імбиром, цукром, ванільним цукром, розпушувачем і сіллю. У цю суміш нарізати шматочками вершкове масло. Руками розтерти в крихту. Додати гарбузове пюре і одне яйце (яйце попередньо збити виделкою). Швидко замісити тісто. Коли всі інгредієнти з'єднаються, додати подрібнені волоські горіхи, розпарений і обсушенный родзинки. Вмішати в тісто. Покласти його в поліетиленовий пакет і прибрати хвилин на 20 в холодильник. Охолоджене тісто розкачати в круглий коржик (стіл присипати борошном, щоб тісто не прилипало), розрізати на сегменти. Викласти на застелений пергаментом деко, змастити збитим жовтком і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 - 20 хвилин до золотистого кольору. Готовність випічки перевірте дерев'яної шпажкою, вона повинна виходити сухою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |