Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузове булочки?
Булочки можна зробити традиційною, круглої форми, а можна розкачати одну велику корж і розрізати її на сегменти - отримаємо випічку оригінальну не тільки по рецептурі, але й за формою. Прянощі і спеції підбирайте по своєму смаку або дотримуйтесь рецептом.
Що знадобиться для приготування

60 грам цукру
130 грам борошна
120 грам гарбузового пюре
60 грам вершкового масла
50 грам родзинок
По половині чайної ложки меленого імбиру і кориці
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Одне яйце + один жовток
Щіпка солі
30 грам подрібнених волоських горіхів

Приготування

Борошно потрібно просіяти і змішати з корицею, імбиром, цукром, ванільним цукром, розпушувачем і сіллю. У цю суміш нарізати шматочками вершкове масло. Руками розтерти в крихту. Додати гарбузове пюре і одне яйце (яйце попередньо збити виделкою). Швидко замісити тісто. Коли всі інгредієнти з'єднаються, додати подрібнені волоські горіхи, розпарений і обсушенный родзинки. Вмішати в тісто. Покласти його в поліетиленовий пакет і прибрати хвилин на 20 в холодильник.

Охолоджене тісто розкачати в круглий коржик (стіл присипати борошном, щоб тісто не прилипало), розрізати на сегменти. Викласти на застелений пергаментом деко, змастити збитим жовтком і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 - 20 хвилин до золотистого кольору. Готовність випічки перевірте дерев'яної шпажкою, вона повинна виходити сухою.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, тісто
Медові кекси
Як готується сирний суп з фрикадельками?
Ватрушки "Фрейлін"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: