Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фруктово-ягідний десерт?
В оригінальному рецепті пропонується готувати його з полуниці і стиглого манго. Варіант безпрограшний, але в наших екзотичний фрукт коштує дорого і його цілком можна замінити стиглим персиком. Виходить дуже смачно!
Необхідні продукти

300 грам полуниці
Два персика або один манго
будь-яких Трохи горішків
Цукор за смаком
Пакетик желатину (10 грам)
півлітра жирних вершків (жирність 33%)

Приготування

Желатин потрібен для того, щоб консистенція десерту виходила желейна. Підготуйте желатин у відповідності з рекомендаціями на упаковці (залийте водою і дайте розійтися).
Відкладіть трохи полуниці для прикраси, інші ягоди пюрируйте в блендері. Додайте в пюре цукор за смаком. З персиків (або з манго) зніміть шкірку, м'якоть пюрируйте і теж додайте за смаком цукор. Не змішуйте полуничне пюре з персиковим!
Приблизно третина полуничного пюре відкладіть.
Вершки збийте до стійкої піни, розділіть навпіл. Одну частину змішати з полуничним пюре, другу - з персиковим. В полунично - вершкову суміш додайте третину желатину, розкладіть по келихах і приберіть в холодильник. Хвилин через 15, коли желе трохи схопиться, по стінках келихів розкладіть скибочки полуниці. Додайте частину желатину в суміш з персика і вершків і розкладіть другим шаром. Знову приберіть в холодильник. Залишки желатину змішайте з відкладеним полуничним пюре і викладіть останнім шаром. Посипте горішками і дайте застигнути.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, желатину
Як не плакати від цибулі?
Хек в томаті (рецепт)
Лінива тортилья
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: