Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фруктово-ягідний десерт?
В оригінальному рецепті пропонується готувати його з полуниці і стиглого манго. Варіант безпрограшний, але в наших екзотичний фрукт коштує дорого і його цілком можна замінити стиглим персиком. Виходить дуже смачно! Необхідні продукти 300 грам полуниці Два персика або один манго будь-яких Трохи горішків Цукор за смаком Пакетик желатину (10 грам) півлітра жирних вершків (жирність 33%) Приготування Желатин потрібен для того, щоб консистенція десерту виходила желейна. Підготуйте желатин у відповідності з рекомендаціями на упаковці (залийте водою і дайте розійтися). Відкладіть трохи полуниці для прикраси, інші ягоди пюрируйте в блендері. Додайте в пюре цукор за смаком. З персиків (або з манго) зніміть шкірку, м'якоть пюрируйте і теж додайте за смаком цукор. Не змішуйте полуничне пюре з персиковим! Приблизно третина полуничного пюре відкладіть. Вершки збийте до стійкої піни, розділіть навпіл. Одну частину змішати з полуничним пюре, другу - з персиковим. В полунично - вершкову суміш додайте третину желатину, розкладіть по келихах і приберіть в холодильник. Хвилин через 15, коли желе трохи схопиться, по стінках келихів розкладіть скибочки полуниці. Додайте частину желатину в суміш з персика і вершків і розкладіть другим шаром. Знову приберіть в холодильник. Залишки желатину змішайте з відкладеним полуничним пюре і викладіть останнім шаром. Посипте горішками і дайте застигнути. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |