Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фруктово-ягідні мафіни?
![]() Що знадобиться для приготування 200 грам цукру 100 грам меду Два яйця 300 грам борошна Баночка натурального йогурту (100 грам) або сметани 130 грам горіхів 350 - 400 грам ягід або фруктів Чайна ложка розпушувача Чайна ложка меленої кориці Половина чайної ложки солі Приготування Міксером до білої піни збиваємо яйця з цукром і медом, потім вливаємо йогурт і продовжуємо збивати. Всипаємо борошно (її потрібно змішати з корицею, сіллю і розпушувачем), перемішуємо до однорідної маси. Фрукти очищаємо від шкірки, ріжемо шматочками. Дрібні ягоди залишаємо цілими. Додаємо в тісто ягоди-фрукти, горішки (їх подрібніть в блендері або в ступці), розмішуємо щоб добавки розподілилися по тесту рівномірно. Формочки змащуємо маслом, заповнюємо на 2/3 обсягу і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо 20 - 25 хвилин при температурі 180 градусів. З цієї кількості продуктів виходить 18 - 20 мафінів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |