Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фруктово-ягідні мафіни?
Цей рецепт гарний тим, що в ньому абсолютно відсутнє масло, але за рахунок додавання великої кількості фруктів мафіни все одно виходять м'якими, і пористими, і соковитими. Додавати можна будь-які фрукти і ягоди по сезону, взимку готувати з яблуками, бананами.
Що знадобиться для приготування

200 грам цукру
100 грам меду
Два яйця
300 грам борошна
Баночка натурального йогурту (100 грам) або сметани
130 грам горіхів
350 - 400 грам ягід або фруктів
Чайна ложка розпушувача
Чайна ложка меленої кориці
Половина чайної ложки солі

Приготування

Міксером до білої піни збиваємо яйця з цукром і медом, потім вливаємо йогурт і продовжуємо збивати. Всипаємо борошно (її потрібно змішати з корицею, сіллю і розпушувачем), перемішуємо до однорідної маси.
Фрукти очищаємо від шкірки, ріжемо шматочками. Дрібні ягоди залишаємо цілими. Додаємо в тісто ягоди-фрукти, горішки (їх подрібніть в блендері або в ступці), розмішуємо щоб добавки розподілилися по тесту рівномірно.
Формочки змащуємо маслом, заповнюємо на 2/3 обсягу і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо 20 - 25 хвилин при температурі 180 градусів.
З цієї кількості продуктів виходить 18 - 20 мафінів.
Категория: Рецепти |
| Теги: ягоди, фрукти
Як готуються кабачкові сандвічі з сиром в клярі?
Як приготувати фаршировану цвітну капусту?
Як приготувати салат «Лебединий пух»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: