Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фрикадельки з глив?
Незвичайний рецепт приготування фрикадельок. Вони підійдуть для будь-якого супчика курячого, овочевого або грибного і будуть вдалим доповненням будь-якого рагу.
Що знадобиться для приготування
500 грамів глив
П'ять варених картоплин
Два яйця
Дві столові ложки вершкового масла
П'ять столових ложок борошна
Невеликий пучок кропу

Для соусу

Їдальня ложка борошна
Столова ложка вершкового масла
Півтори склянки грибного бульйону
Дві столові ложки сметани
Чайна ложка томатного соусу
Сіль за смаком

Приготування

Гливи дрібно наріжемо і обсмажимо в невеликій кількості вершкового масла. Сильно смажити не потрібно, як тільки випарується весь сік з грибів, посоліть їх і поперчіть, зніміть з вогню.

Дайте грибів трохи охолонути і пропустіть через м'ясорубку разом з відвареною картоплею. Додайте дрібно нарізану зелень, сіль, збиті яйця і борошно.

Все добре вимішайте. З отриманої маси сформуйте невеликі кульки.

У каструлі доведіть воду до кипіння, підсолити. Опустіть кульки і відразу ж розмішайте шумівкою щоб вони не прилипли до дна. Варіть поки фрикадельки не спливуть на поверхню. Дістаньте і перекладіть на тарілку.

Для соусу спасеруйте борошно в маслі, розведіть бульйоном. Додайте сметану, сіль. В іншій сковорідці спасеруйте томатний соус, додайте його в грибний соус і варити десять хвилин. Полийте фрикадельки і відразу ж подавайте до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Фрикадельки, вершкового
Салат "Біла береза" рецепт
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Як готується двошарова сирна запіканка?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: