Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фасоладу?
Фасолада - грецький суп з квасолею і овочами. Незважаючи на те, що основний інгредієнт в супі квасоля, він виходить легким для шлунку - у ньому немає пересмажених овочів. Подається фасолада з будь-якими м'ясними копченостями. Що знадобиться для приготування 500 грам квасолі Половина склянки рослинного масла Три - чотири морквини Склянку томатного соусу Пучок петрушки або кінзи Сіль і приправи за смаком Приготування Квасоля потрібно з вечора замочити в холодній воді. Потім відварити до напівготовності. У киплячу квасолю влити рослинну олію, покласти нарізану тонкими кружечками (або брусочками, кубиками - кому як подобається) моркву і варити ще півгодини. Влити склянку томатного соусу (або домашнього томатного соку), покласти зелень (її різати не треба, з готового супу зелень прибирається), довести до кипіння і на слабкому вогні варити суп ще двадцять хвилин. Заправити спеціями, посолити, через дві - три хвилини зняти з вогню і залишити під кришкою настоюватися не менше години. З готового супу дістати зелень, розкласти фасоладу по тарілках і подавати з копченим м'ясом або ковбасками, шинкою (копченості подають на окремій тарілочці). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |