Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фасоладу?
Фасолада - грецький суп з квасолею і овочами. Незважаючи на те, що основний інгредієнт в супі квасоля, він виходить легким для шлунку - у ньому немає пересмажених овочів. Подається фасолада з будь-якими м'ясними копченостями.
Що знадобиться для приготування

500 грам квасолі
Половина склянки рослинного масла
Три - чотири морквини
Склянку томатного соусу
Пучок петрушки або кінзи
Сіль і приправи за смаком

Приготування

Квасоля потрібно з вечора замочити в холодній воді. Потім відварити до напівготовності. У киплячу квасолю влити рослинну олію, покласти нарізану тонкими кружечками (або брусочками, кубиками - кому як подобається) моркву і варити ще півгодини. Влити склянку томатного соусу (або домашнього томатного соку), покласти зелень (її різати не треба, з готового супу зелень прибирається), довести до кипіння і на слабкому вогні варити суп ще двадцять хвилин. Заправити спеціями, посолити, через дві - три хвилини зняти з вогню і залишити під кришкою настоюватися не менше години. З готового супу дістати зелень, розкласти фасоладу по тарілках і подавати з копченим м'ясом або ковбасками, шинкою (копченості подають на окремій тарілочці).
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, томатного
Як приготувати смачну паску в хлібопічці?
Рулети з лаваша з яблуками
Курка в гірчичному маринаді (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: