Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фаршировані картопляні млинці?
Залежно від начинки млинці можна подавати і гарячим, і теплими і холодними. З м'ясною начинкою вони смачніші коли тільки зняті зі сковорідки, а з овочевою однаково гарні в будь-якому вигляді. Необхідні продукти Чотири - п'ять середніх картоплин Одна цибулина Два яйця Три столові ложки борошна Дві столових ложки рослинного масла Три - чотири столові ложки води Свіжа зелень кропу або петрушки Для начинки - відварене куряче м'ясо, помідори, сир і майонез (або будь-яка інша начинка на ваш смак) Приготування Картоплю і цибулю очистити, натерти на тертці або змолоти в блендері. Присолити, додати подрібнену зелень, яйця, борошно та інші інгредієнти. За смаком можна додати мелений перець або сушені трави. Добре вимісити тісто. Сковорідку розігріти, налити трохи олії і викласти трохи тесту (як на звичайний млинець), розрівняти ложкою. Обсмажити до рум'яного кольору з одного боку, перевернути і підрум'янити з іншого. Робимо начинку. Ріжемо дрібними кубиками помідори і куряче м'ясо, сир натираємо на дрібній тертці. Заправляємо майонезом, спеціями, підсолюємо за смаком. Викладаємо начинку на млинці і звертаємо трубочкою. Можна залишити цілими або розрізати навпіл. Подавати зі сметаною, майонезом або іншим соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |