Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фаршировані картопляні млинці?
Залежно від начинки млинці можна подавати і гарячим, і теплими і холодними. З м'ясною начинкою вони смачніші коли тільки зняті зі сковорідки, а з овочевою однаково гарні в будь-якому вигляді.
Необхідні продукти
Чотири - п'ять середніх картоплин
Одна цибулина
Два яйця
Три столові ложки борошна
Дві столових ложки рослинного масла
Три - чотири столові ложки води
Свіжа зелень кропу або петрушки

Для начинки - відварене куряче м'ясо, помідори, сир і майонез (або будь-яка інша начинка на ваш смак)
Приготування

Картоплю і цибулю очистити, натерти на тертці або змолоти в блендері. Присолити, додати подрібнену зелень, яйця, борошно та інші інгредієнти. За смаком можна додати мелений перець або сушені трави. Добре вимісити тісто.
Сковорідку розігріти, налити трохи олії і викласти трохи тесту (як на звичайний млинець), розрівняти ложкою. Обсмажити до рум'яного кольору з одного боку, перевернути і підрум'янити з іншого.
Робимо начинку. Ріжемо дрібними кубиками помідори і куряче м'ясо, сир натираємо на дрібній тертці. Заправляємо майонезом, спеціями, підсолюємо за смаком. Викладаємо начинку на млинці і звертаємо трубочкою. Можна залишити цілими або розрізати навпіл. Подавати зі сметаною, майонезом або іншим соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, млинці
Штрудель з сирного тіста
Як приготувати татарські пиріжки?
Пиріг з апельсином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: