Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фаршировані яйця з беконом?
Закуска для любителів гострих страв. Бекону потрібно зовсім небагато, начинка готується з яєчного жовтка з додаванням майонезу, гірчиці і прянощів. Що знадобиться для приготування 12 яєць Три столові ложки майонезу Дві чайних ложки готової гострої гірчиці Шість скибочок бекону Дві чайних ложки винного або яблучного оцту Половина чайної ложки гострого меленого перцю Дві часточки часнику Сіль за смаком Чайна ложка меленої паприки (якщо любите гостре - замініть паприку на гострий перець) Приготування На сухій сковорідці скибочки бекону обсмажуємо до рум'яної скоринки. Вони повинні гарненько підсмажитися, стати хрустким. Перекладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Ріжемо бекон невеликими шматочками. Яйця відварюємо круто, заливаємо холодною водою. Коли охолонуть, очистити від шкаралупи, намагаючись не пошкодити білок. Розрізаємо вздовж на дві половинки. Жовток виймаємо. Розминаємо жовток виделкою, змішати з гірчицею, майонезом. Вливаємо оцет, додаємо пропущений через прес часник і спеції. Солимо за смаком. Ретельно перемішуємо і додаємо скибочки бекону (трохи залишаємо для прикраси). Фаршируємо підготовленою масою яйця, прикрашаємо беконом, посипаємо меленою паприкою або гострим перчиком. Подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |