Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати домашню пастилу з персиків?
Ніжна і ароматна домашня пастила з запашних персиків - улюблене дитяче ласощі. Важливо, що воно не містить ніяких шкідливих компонентів у своєму складі - на відміну від багатьох магазинних солодощів. Як приготувати домашню пастилу з персиків?
Стиглі, але не перестиглі персики поділяють навпіл, видаляють з них кісточки, бланшують парою в емальованому тазу протягом 5-10 хвилин. Після того, як персики стануть м'якими, їх протирають ще гарячими через сито. Отриману масу уварюють на слабкому вогні, безперервно помішуючи, поки вміст посуду не зменшиться приблизно в 1,5-2 рази.
Уварене таким способом пюре розливають шаром в 2 см в невеликі ящики, попередньо вистелена їх дно промасленим пергаментом (використовують звичайне рослинне масло). Заповнені форми виставляють для просушування в провітрюване приміщення на добу.
Після цього пастилу обережно відокремлюють від пергаменту і акуратно розвішують на мотузках. Просушена повністю готова пастила не повинна лопатися і згортатися в трубочку.
Готовий продукт укладають в ящики і зберігають пастилу так безпосередньо до вживання.
до Речі, таким же чином можна приготувати пастилу і з ароматних абрикосів.
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, пастилу
Як готується варення з кульбаб з апельсином і лимоном?
Десерт з кукурудзяних паличок
Як приготувати осінній салат «Гармонія»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: