Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати домашнє печиво-коржики?
Від коржів у цьому печиво хіба що форма. Все інше - і склад, і добавки, і смак - від домашнього печива. Додавати в тісто можна будь-які сухофрукти, горішки, шматочки шоколаду. Що знадобиться для приготування 200 грам цукру Три яйця 50 грам волоських горіхів або будь-яких інших, які є Дві чайних ложки горілки, коньяку або рому 100 грам родзинок 100 грам темного шоколаду 200 грам борошна Щіпка кориці Мелена гвоздика на кінчику ножа (за бажанням) Чайна ложка розпушувача Приготування Збийте яйця, поступово підсипати цукор, збиваючи масу міксером на середній швидкості. Коли вона перетвориться в пишну масу, додайте ром (або інший міцний алкоголь). Ізюм залийте окропом, через п'ять хвилин воду злити, родзинки обсушіть. Порубаєте ножем, присипте борошном. Шоколад натріть на тертці, перемішайте з родзинками. Додайте корицю і гвоздику. Борошно просійте, додайте разом з розпушувачем в яєчну суміш. Розмішайте, щоб не було грудочок. Додайте родзинки з шоколадом і прянощами, рубані горіхи. Тісто має вийти як густа сметана. Деко застеліть пергаментом і чайною ложечкою викладайте тісто у вигляді лепешечек. Величина - як волоський горіх. Залишайте між ними відстань, тісто при випічці буде розтікатися. Випікайте печиво при температурі 180 градусів, час не більше десяти хвилин. Знімайте з дека трохи остившім. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |