Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати діп з яєць і сиру?
Більшість бутербродних дипов (намазок) мають практично однорідну консистенцію або ж здрібнені до невеликих шматочків. У цьому рецепті діп швидше схожий на салат, але дуже ніжний. Сир можна додавати будь, в оригінальному рецепті яйця змішуються з тертим пармезаном. Що знадобиться для приготування П'ять яєць Одна невелика цибулина (краще червоний лук, не гострий) Дві часточки часнику Чайна ложка гірчиці із зернятками Чайна ложка звичайної гірчиці (готової) Чверть чайної ложки насіння селери (за бажанням) Одна - дві столові ложки тертого сиру Щіпка паприки Сіль і чорний мелений перець за смаком Дві столових ложки майонезу Свіжа зелень для прикраси Приготування Яйця відварюємо круто. Коли охолонуть - дрібно рубаємо ножем, дрібніше ніж для салату. Сир тремо на тертці. Підійдуть будь-які сорти твердого сиру, але краще брати злегка гострий сир з добре вираженим смаком. Часник пропустити через часникодавку. Змішати з рубаними яйцями, додати сир. Заправити гірчицею і майонезом. З гірчицею будьте обережні - якщо вона дуже гостра, то має сенс додавати по чуть-чуть, щоб не перебити смак інших інгредієнтів. Покласти всі спеції, посолити і ретельно перемішати. Накрити і поставити в холодильник на півгодини мінімум. Подавати як намазки для бутербродів, тостів або з зеленим салатом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |