Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати дієтичний салат з селерою?
Корисний та смачний салат можна готувати кожен день. Знадобиться листовий селера, який можна знайти в магазинах круглий рік, і апельсиновий сік для заправки. Робити його краще зі свіжих фруктів, заправка вийде корисніше і смачніше. Необхідні продукти Один свіжий огірок Одна морквина 50 грам листового селери Четвертинка авокадо (можна і без нього) Лимонний сік Апельсиновий сік Сіль і гірчиця за смаком Приготування Морквину натерти на дрібній тертці. Селера дрібно нарізати. Авокадо розім'яти виделкою, якщо попадеться не зовсім стиглий (твердим), то його можна подрібнити в блендері до пюреобразного стану. Огірок нарізати дрібними кубиками. Змішати всі інгредієнти. Для заправки змішуємо по столовій ложці апельсинового і лимонного соку, додаємо дрібку солі, трохи гірчиці (можна взяти французьку, із зернятками). Збиваємо і поливаємо заправкою салат. Можна дати йому трохи настоятися, а можна відразу ж подавати до столу. За бажанням до овочів додається одне зелене яблуко, яке нарізається соломкою. Влітку в цей вітамінний салат можна додавати листя зеленого салату (їх потрібно дуже дрібно нарізати або подрібнити у блендері). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |