Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати дієтичний салат з селерою?
Корисний та смачний салат можна готувати кожен день. Знадобиться листовий селера, який можна знайти в магазинах круглий рік, і апельсиновий сік для заправки. Робити його краще зі свіжих фруктів, заправка вийде корисніше і смачніше.
Необхідні продукти
Один свіжий огірок
Одна морквина
50 грам листового селери
Четвертинка авокадо (можна і без нього)
Лимонний сік
Апельсиновий сік
Сіль і гірчиця за смаком
Приготування

Морквину натерти на дрібній тертці. Селера дрібно нарізати. Авокадо розім'яти виделкою, якщо попадеться не зовсім стиглий (твердим), то його можна подрібнити в блендері до пюреобразного стану. Огірок нарізати дрібними кубиками. Змішати всі інгредієнти.
Для заправки змішуємо по столовій ложці апельсинового і лимонного соку, додаємо дрібку солі, трохи гірчиці (можна взяти французьку, із зернятками). Збиваємо і поливаємо заправкою салат. Можна дати йому трохи настоятися, а можна відразу ж подавати до столу. За бажанням до овочів додається одне зелене яблуко, яке нарізається соломкою.
Влітку в цей вітамінний салат можна додавати листя зеленого салату (їх потрібно дуже дрібно нарізати або подрібнити у блендері).
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, селера
Як готується кавовий крем?
Олів'є з ікрою
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: