Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати десерт «Зимова вишня»?
У свята і вихідні дні хочеться побалувати сім'ю чимось смачненьким, незвичайним, але таким, щоб не стояти весь день біля плити. Десерт «Зимова вишня» готується просто і не забере багато часу. Виходить дуже смачно - соковиті вишні, печиво і шматочки шоколаду під шаром ніжного вершкового крему.
Що знадобиться для приготування
Одне яйце
6-8 штук печива «Савоярді»
50 грам цукрової пудри
200 мл. жирних вершків
250 грам вершкового сиру
Вишня без кісточки (свіжа або з компоту)
50 грам гіркого шоколаду
Чайна ложка розчинної кави
Три столові ложки лікеру «Бейліз» (не обов'язково)

Приготування

кави налийте окріп і додайте лікер. Якщо десерт готується і для дітей, лікер і кави виключіть, замість них використовуйте вишневий сік або вишневий компот.
шоколад Натріть на дрібній тертці. Вишню без кісточок відкиньте на друшляк, поставте вниз тарілку щоб зібрати сік. Яйце і цукрову пудру покладіть в глибокий посуд і збийте міксером. Додати вершковий сир, вершки і ще раз все ретельно збийте.
Розламайте печиво на невеликі шматочки. Умочіть в каві (для дітей сік або компот).
Десерт викладайте шарами:
Перший шар зі шматочків печива. Другий шар з вишні, третій зробіть із крему, четвертий шар тертого шоколаду. Всі шари повторіть. Верх посипте тертим шоколадом і прикрасити за бажанням. Перед подачею поставте десерт на кілька годин в холодильник. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, шар
Печиво на пиві
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: