Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати десерт «Зимова вишня»?
У свята і вихідні дні хочеться побалувати сім'ю чимось смачненьким, незвичайним, але таким, щоб не стояти весь день біля плити. Десерт «Зимова вишня» готується просто і не забере багато часу. Виходить дуже смачно - соковиті вишні, печиво і шматочки шоколаду під шаром ніжного вершкового крему. Що знадобиться для приготування Одне яйце 6-8 штук печива «Савоярді» 50 грам цукрової пудри 200 мл. жирних вершків 250 грам вершкового сиру Вишня без кісточки (свіжа або з компоту) 50 грам гіркого шоколаду Чайна ложка розчинної кави Три столові ложки лікеру «Бейліз» (не обов'язково) Приготування кави налийте окріп і додайте лікер. Якщо десерт готується і для дітей, лікер і кави виключіть, замість них використовуйте вишневий сік або вишневий компот. шоколад Натріть на дрібній тертці. Вишню без кісточок відкиньте на друшляк, поставте вниз тарілку щоб зібрати сік. Яйце і цукрову пудру покладіть в глибокий посуд і збийте міксером. Додати вершковий сир, вершки і ще раз все ретельно збийте. Розламайте печиво на невеликі шматочки. Умочіть в каві (для дітей сік або компот). Десерт викладайте шарами: Перший шар зі шматочків печива. Другий шар з вишні, третій зробіть із крему, четвертий шар тертого шоколаду. Всі шари повторіть. Верх посипте тертим шоколадом і прикрасити за бажанням. Перед подачею поставте десерт на кілька годин в холодильник. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |