Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати деруни з курячим філе і сиром?
Основний інгредієнт драніков як і годиться - картопля. Куряче м'ясо і сир не домінують, вони лише надають готовому блюду смакову нотку. Подавати деруни краще зі сметаною або зробити соус з йогурту з зеленню. Необхідні продукти П'ять - шість великих картоплин Дві - три столові ложки борошна Два яйця 100 грам сиру 200 грам відварного курячого м'яса Сіль, перець, спеції і приправи за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Очищену картоплю нарізаємо шматочками і разом з курячим філе, сиром і всіма спеціями закладаємо в процесор. Коли фарш стане однорідним, додаємо яйця, борошно, збиваємо ще пару секунд. В сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла. Столовою ложкою викладаємо невеликі оладки і обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до рум'яної скоринки. Щоб деруни краще пропікалися, сковорідку можна накривати кришкою, а перед тим як будете знімати готові деруни, потримати їх півхвилинки без кришки щоб була хрустка скоринка. Якщо процесора немає, то картоплю натирається на тертці, злегка віджимається. Куряче м'ясо можна дрібно порубати або пропустити через м'ясорубку. Сир натерти на дрібній тертці. Все змішати, додати борошно, яйця, спеції, посолити і далі готувати за рецептом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |