Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати цвітну капусту з картоплею?
Тушковані овочі можуть бути і гарніром, і основною стравою - це вже кому як подобається. Комусь буде достатньо лише овочів, а кому-то обов'язково потрібна м'ясна підлива або котлети. Що знадобиться для приготування Невеликий качан цвітної капусти (грам 700-800) Три картоплини Дві цибулини 150 грам замороженого зеленого горошку Чайна ложка натертого кореня імбиру або половина чайної ложки порошку імбиру Чайна ложка порошку каррі Три часточки часнику Чверть чайної ложки меленого кмину Невеликий пучок зеленої цибулі Сіль за смаком Приготування Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо в рослинному маслі до м'якості приблизно п'ять хвилин. Картоплю ріжемо шматочками товщиною в сантиметр, додаємо до цибулі. В цю ж сковорідку додаємо імбир, кмин, каррі, дрібно нарізаний часник. При безперервному помішуванні обсмажуємо дві хвилини. Тепер додаємо сіль за смаком, вливаємо 400 мл. води і на сильному вогні даємо закипіти. Потім зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо десять хвилин. Кладемо цвітну капусту, знову накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо ще хвилин десять (овочі повинні стати м'якими). Кладемо зелений горошок і смажимо з відкритою кришкою поки рідина повністю не випарується. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо гарячим. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |