Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати цукрове печиво з ваніллю?
Дуже просте у виконанні печиво, яке можна визначити яєчні білки, що залишилися від приготування інших страв. Печиво виходить смачне, розсипчасте, з приємним ароматом ванілі. Що знадобиться для приготування 200 грам вершкового масла або маргарину 150 грам борошна 150 грам крохмалю 100 грам цукрової пудри Один яєчний білок Два пакетики ванільного цукру або дві чайні ложки ванільного екстракту Приготування Вершкове масло або маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника. Коли нагріється до кімнатної температури, стане м'яким - додайте цукрову пудру і ваніль. Добре розітріть виделкою. Міксером збийте білок до м'яких піків, додати до масляної маси. Віночком змішайте крохмаль і борошно, замісіть м'яке тісто. Скачайте його в ковбаску, товщиною в півтора сантиметра, наріжте її кружечками (не дуже товсто), скачайте кульки і викладіть їх на застелений пергаментом деко. Виделкою притисніть кожен кульку щоб вийшла лепешечка. Щоб вона не прилипала до печива, вмочайте її в борошно. Випікається печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 7-8 хвилин, не довше. Воно повинно залишатися білим і не темніти. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |