Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати цибульні кільця в клярі?
Цікава, смачна закуска, пропонується в пісному варіанті. Але в принципі кляр може бути будь-яким за складом, в тому числі і з додаванням яєць. Що знадобиться для приготування Ріпчасту цибулю Сіль і спеції за смаком Їдальня ложка масла (для приготування кляра) Склянку води Половина чайної ложки крохмалю Борошно Рослинне масло для смаження Приготування Вибирайте цибулини середнього розміру - їх буде зручніше і швидше обсмажувати. Потрібно цибулинки акуратно почистити і нарізати кружечками. Потім кожен кружечок розібрати на колечка, найменші (серединки) не розбирати - їх можна визначити в інше блюдо або обсмажити в кінці. У воду влити столову ложку рослинної олії, покласти спеції і сіль. Поступово всипати борошно та розмішувати. Кляр повинен вийти середньої густоти (як сметана або трохи густіше). В кінці вмішати крохмаль і дати кляру трохи постояти. Розігріти олію, вмочати кільця цибулі в кляр і викладати на сковорідку. Обсмажувати до золотистого кольору. дуже важливо не накладати кільця одне на інше, щоб вони не розм'якли і не склеїлися. Подавати з будь-яким соусом або з пісним майонезом і аджикою, кетчупом | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |