Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати цибульні кільця в клярі?
Цікава, смачна закуска, пропонується в пісному варіанті. Але в принципі кляр може бути будь-яким за складом, в тому числі і з додаванням яєць.
Що знадобиться для приготування

Ріпчасту цибулю
Сіль і спеції за смаком
Їдальня ложка масла (для приготування кляра)
Склянку води
Половина чайної ложки крохмалю
Борошно
Рослинне масло для смаження

Приготування

Вибирайте цибулини середнього розміру - їх буде зручніше і швидше обсмажувати. Потрібно цибулинки акуратно почистити і нарізати кружечками. Потім кожен кружечок розібрати на колечка, найменші (серединки) не розбирати - їх можна визначити в інше блюдо або обсмажити в кінці.
У воду влити столову ложку рослинної олії, покласти спеції і сіль. Поступово всипати борошно та розмішувати. Кляр повинен вийти середньої густоти (як сметана або трохи густіше). В кінці вмішати крохмаль і дати кляру трохи постояти.
Розігріти олію, вмочати кільця цибулі в кляр і викладати на сковорідку. Обсмажувати до золотистого кольору. дуже важливо не накладати кільця одне на інше, щоб вони не розм'якли і не склеїлися.
Подавати з будь-яким соусом або з пісним майонезом і аджикою, кетчупом
Категория: Рецепти |
| Теги: кільця, кляр
Простий рецепт лепешняку
Як спекти сметанник з куркою і грибами?
Пиріг з цибулею і беконом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: