Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати чорничні мафіни?
За цим же рецептом можна готувати мафіни і з чорною смородиною, малиною та іншими ягодами. Виходить солодке тісто з приємною кислинкою (якщо додати смородину), чорничні мафіни можна додати трохи лимонного соку.
Що знадобиться для приготування

300 грам замороженої чорниці
100 грам цукру
Два яйця
50 грам вершкового масла
250 - 300 грам борошна
Дві чайних ложки розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Щіпка кориці
Чайна ложка лимонного соку (за бажанням)

Приготування

Ягоди потрібно розморозити, рідину злити. Масло кімнатної температури розтираємо з цукром, потім збиваємо міксером пишну масу. Додаємо одне яйце, добре збиваємо, потім ще одне яйце і теж добре збиваємо масу. Кладемо чорницю, все перемішуємо і починаємо підсипати муку. Міксер нам більше не знадобиться, борошно розмішуйте ложкою. Додайте розпушувач, ванільний цукор і корицю. Коли тісто буде вымешано, влийте лимонний сік (якщо додаєте). Тісто вийде досить щільне.
Формочки заповнюйте наполовину від обсягу, під час випікання тісто добре піднімається. Поставте мафіни в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте 25 - 30 хвилин. Готовність обов'язково перевірте дерев'яної шпажкою, вона повинна виходити з випічки суха.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, мафіни
Курка в гірчичному маринаді (рецепт)
Як готується яєчня на листковому тісті?
Олів'є з ікрою
Всего комментариев: 1
1 Ірина  
А 300 грам муки не забагато буде?

Ім`я *:
Email *:
Код *: