Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати чорничні мафіни?
За цим же рецептом можна готувати мафіни і з чорною смородиною, малиною та іншими ягодами. Виходить солодке тісто з приємною кислинкою (якщо додати смородину), чорничні мафіни можна додати трохи лимонного соку. Що знадобиться для приготування 300 грам замороженої чорниці 100 грам цукру Два яйця 50 грам вершкового масла 250 - 300 грам борошна Дві чайних ложки розпушувача Пакетик ванільного цукру Щіпка кориці Чайна ложка лимонного соку (за бажанням) Приготування Ягоди потрібно розморозити, рідину злити. Масло кімнатної температури розтираємо з цукром, потім збиваємо міксером пишну масу. Додаємо одне яйце, добре збиваємо, потім ще одне яйце і теж добре збиваємо масу. Кладемо чорницю, все перемішуємо і починаємо підсипати муку. Міксер нам більше не знадобиться, борошно розмішуйте ложкою. Додайте розпушувач, ванільний цукор і корицю. Коли тісто буде вымешано, влийте лимонний сік (якщо додаєте). Тісто вийде досить щільне. Формочки заповнюйте наполовину від обсягу, під час випікання тісто добре піднімається. Поставте мафіни в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте 25 - 30 хвилин. Готовність обов'язково перевірте дерев'яної шпажкою, вона повинна виходити з випічки суха. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 1 | |
| |