Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати чатні з томатів з курагою?
В Індії без соусу чатні не обходиться жодна трапеза. Чатні готується і дуже гострим, і злегка солодкуватим, у вигляді однорідної приправи або як соус з шматочками овочів. Що знадобиться для приготування 800 грам помідорів 100 грам кураги 150 грам ріпчастої цибулі Один червоний болгарський перець Столова ложка гарам-масалов Два лаврові листки Дві столові ложки червоного винного оцту Чайна ложка цукру Половина чайної ложки солі Столова ложка гірчиці Столова ложка меду Приготування Очистіть помідори від шкірки (помідори обдайте окропом і зніміть шкірку). Очищені помідори розріжте на четвертинки. Складіть в каструлю помідори, нарізану шматочками курагу, нарізаний смужками болгарський перець, цибуля (його нарізати півкільцями), лавровий лист і поставте на слабкий вогонь. Доведіть до кипіння, додайте сіль і цукор, гарам-масалу і уваривайте все на самому маленькому вогні до загусання. Щоб соус не пригорів, його потрібно часто перемішувати або поставити на розсікач. Уварювати потрібно приблизно протягом години. За п'ять хвилин до готовності додайте гірчицю, мед і оцет. Готовий чатні охолодіть і розкладіть в стерилізовані баночки. Зберігати в холодильнику. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |