Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати часникові грінки з куркою?
Грінки можна готувати з будь-якого хліба - білого, висівкового, чорного. В рецепті використовується багато спецій, які надають пікантний смак курячого філе, так що їх кількість зменшувати не варто.
Що знадобиться для приготування
300 грам курячого філе
Один болгарський перець
Три цибулини
120 грам сиру
Столова ложка томатної пасти
Скибочки хліба
Кілька часточок часнику
Столова ложка соєвого соусу
Половина чайної ложки меленої куркуми
Половина чайної ложки спецій (будь-які, на ваш смак)
Сіль і чорний перець
Рослинне масло

Приготування

Куряче м'ясо ріжемо невеликими шматочками, злегка обсмажуємо в рослинному маслі і потім під кришкою тушкуємо до напівготовності (приблизно десять хвилин). Додаємо спеції, болгарський перець, сіль, нарізану кільцями цибулю, через пару хвилин кладемо томатну пасту і тушкуємо до готовності (ще хвилин десять). Робимо вогонь сильніше, выпариваем всю рідину.

Скибочки хліба обсмажуємо в олії до рум'яного кольору, натираємо часником, зверху викладаємо куряче м'ясо з овочами, посипаємо тертим сиром і відправляємо на кілька хвилин у духовку. Подаємо гарячими, посипавши зеленню, з гарніром зі свіжих овочів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: болгарський, що
Капустяна запіканка смачний рецепт
Як зробити бутербродний тортик з оселедцем?
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: