Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати часникові грінки?
![]() Що знадобиться для приготування Білий батон (краще багет) Яйця Сир твердих сортів Часник Рослинне або вершкове масло Свіжа зелень для прикраси Приготування Батон нарізаємо тонкими скибочками завтовшки приблизно в сантиметр. Потрібно брати батон вже злегка підсохлий, свіжий хліб для приготування грінок краще не використовувати - він вбере багато масла і грінки вийдуть занадто жирними. В сковорідці розігріваємо масло. Часник дрібно рубаємо і кладемо в гарячу олію. Він повинен добре прогрітися і віддати олії свій аромат. після цього часник з олії шумівкою виймаємо - він зробив свою справу і нам більше не знадобиться. Збиваємо яйце, солимо, можна додати трохи меленого перчика. Хліб занурюємо яйце і викладаємо на сковорідку. Коли одна сторона підрум'яниться, перевертаємо, а на підсмажену сторону насипати тертий сир. Накриваємо кришкою на хвилинку, як тільки сир розплавиться - грінки готові. Посипаємо їх рубаною зеленню і подаємо до столу. Як варіант - можна тертий сир змішати з яйцем або зробити грінки з чорного хліба. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |