Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати часникові грінки?
Часник - дуже корисний продукт, але при деяких захворюваннях травної системи він може викликати неприємні відчуття. Окрім цього є ще один момент, який перешкодить насолодитися гострими грінками з часничком - різкий часниковий запах. Саме для таких випадків пропонується цей рецепт. Що знадобиться для приготування Білий батон (краще багет) Яйця Сир твердих сортів Часник Рослинне або вершкове масло Свіжа зелень для прикраси Приготування Батон нарізаємо тонкими скибочками завтовшки приблизно в сантиметр. Потрібно брати батон вже злегка підсохлий, свіжий хліб для приготування грінок краще не використовувати - він вбере багато масла і грінки вийдуть занадто жирними. В сковорідці розігріваємо масло. Часник дрібно рубаємо і кладемо в гарячу олію. Він повинен добре прогрітися і віддати олії свій аромат. після цього часник з олії шумівкою виймаємо - він зробив свою справу і нам більше не знадобиться. Збиваємо яйце, солимо, можна додати трохи меленого перчика. Хліб занурюємо яйце і викладаємо на сковорідку. Коли одна сторона підрум'яниться, перевертаємо, а на підсмажену сторону насипати тертий сир. Накриваємо кришкою на хвилинку, як тільки сир розплавиться - грінки готові. Посипаємо їх рубаною зеленню і подаємо до столу. Як варіант - можна тертий сир змішати з яйцем або зробити грінки з чорного хліба. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |