Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати чанахи без м'яса?
Вегетаріанський варіант приготування смачного, ароматного чанахи. Блюдо підійде і для посту.
Що знадобиться для приготування
П'ять картоплин
Один солодкий болгарський перець
Один баклажан
Одна велика цибулина
Дві столові ложки томатної пасти
За пучка кінзи, кропу, петрушки, зелень селери
Часник
Півтори склянки води
Чорний мелений перець і сіль - за смаком
Столова ложка хмелі-сунелі
Рослинне масло для смаження

Приготування

Картоплю очистити, нарізати великими часточками. Деко застелити папером для випічки, викласти на нього часточки картоплі, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.
Доки картопля запікається, нарізаємо моркву соломкою, цибулю - півкільцями, злегка обсмажуємо в рослинному маслі.
Баклажани і болгарський перець теж ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії.
Робимо соус для заливки. Дрібно рубаємо всю зелень і часник. Розводимо у воді томатну пасту, додаємо зелень, сіль, щіпку цукру, прогріваємо на сковорідці дві - три хвилини. Кладемо часник.
Всі овочі в довільному поєднанні і порядку складаємо в порційні горщики, поливаємо соусом, зверху кладемо по дві часточки помідора, ставимо в духовку і готуємо хвилин сорок. Овочі будуть нудитися в соусі, і вийде дуже смачно навіть без м'яса.
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, болгарський
Як готується бефстроганов?
Як готується солодка запіканка з рису і моркви?
Як приготувати курячу пастрому?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: