Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бурякову закуску?
Буряк, сир і трохи солоної червоної риби - ось і готова ефектна і смачна закуска.
Що знадобиться для приготування
Чотири дрібні буряків
100 грам твердого сиру
2 зубчики часнику
20 г зелені кропу
100 грам солоної червоної риби
100 г плавленого вершкового сиру
70 мл майонезу
мелений червоний перець (не обов'язково)
сіль за смаком

Приготування

Буряк вимити, відварити до готовності, остудити. Нарізати товстими кружечками.
Твердий сир натерти на тертці. Часник очистити, пропустити через прес. Зелень кропу перебрати, вимити, обсушити паперовим рушником. Кілька гілочок відкласти для прикраси, решту кріп дрібно нарізати. З червоної риби видалити кісточки, якщо вони є, рибу нарізати і подрібнити у блендері.
Плавлений сир розім'яти виделкою, ретельно перемішати з іншими інгредієнтами (крім буряка) і майонезом. Поперчити і посолити за смаком.

Кружечки буряків злегка промокнути серветкою. З допомогою кондитерського шприца або мішечка з фігурною насадкою на буряк викласти начинку. Прикрасити гілочками кропу і подавати на стіл.
Категория: Рецепти |
| Теги: риби, кропу
Домашня ряжанка
Хек в томаті (рецепт)
Як спекти вівсяні кекси з маковою начинкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: