Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати булочки з сиру з родзинками?
Рецепт булочок майже дієтичний - у них зовсім немає масла і дуже мало цукру. Готуються зі звичайних продуктів, сам процес приготування швидкий і легкий.
Що знадобиться з продуктів

250 грам сиру
200 грам борошна
Одне яйце
Родзинки
Мелена кориця (за бажанням)
Пакетик ванільного цукру
Дві чайних ложки розпушувача
Столова ложка цукру (додайте за смаком)

Приготування

Для цих булочок можна брати звичайний магазинний сир - кислуватий, крупками, не дуже щільний - підійде будь-який, тому смакові якості сиру в цій випічці не настільки важливі. Можна прилаштувати навіть залежану пачку сиру. Єдина умова - борошно додавати поступово, якщо сир сухий - її знадобиться трохи менше, якщо мокрий - трохи більше.
Родзинки розпарити на водяній бані. Борошно просіяти, відокремити дві третини і змішати цю частину з розпушувачем. Відокремити жовток від білка, розтерти жовток з цукром. Білок збити в піну (користуйтеся віночком).
Додати жовток з цукром в сир, потім влити білок, розмішати. Всипати ту частину борошна, в яку додали розпушувач. Замісити тісто. Поступово підсипати борошно, родзинки, вимісити м'яке тісто. Зробити з нього невеликі кульки (розміром з м'ячик для настільного тенісу), викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати на середньому вогні 15 - 20 хвилин. Готові булочки для м'якості можна змастити вершковим маслом.
Категория: Рецепти |
| Теги: Борошно, сиру
Як зробити торт "Фруктова ніжність"?
Ірландське рагу по-селянськи
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: