Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати болгарський овочевий суп?
У суп йдуть всі овочі, які є в наявності. Якщо не любите селера - не додавайте, так і інші овочі можна взяти в будь-яких пропорціях. Зелені не шкодуйте - чим її більше, тим смачніше і ароматні вийде суп. Що знадобиться для приготування Один стебло цибулі-порею Чверть головки селери або три - чотири черешка Один великий болгарський перець Дві морквини Два маленьких кабачка П'ять зубчиків часнику Три картоплини По пучку кропу і петрушки Сіль, чорний мелений перець і лавровий лист Три - чотири столові ложки рослинної олії Приготування Цибулю-порей (білу і зелену частину) розрізаємо вздовж навпіл, потім ріжемо півкільцями. У каструлі з товстим дном або в казані розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю до м'якості. Поки він обсмажується, ріжемо великими кубиками моркву, кабачки і селеру. Додаємо всі овочі до цибулі, продовжуємо обсмажувати на невеликому вогні. ріжемо великими шматками картоплю і болгарський перець, додаємо до овочів. Злегка обсмажуємо. Вливаємо в каструлю киплячу воду (приблизно три літри, але залежить від бажаної густоти супу), знову даємо закипіти й варимо до готовності картоплі. В кінці приготування заправляємо суп товченим часником, лаврушкой, перчиком і солимо за смаком. Перед подачею додаємо зелень. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |