Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати болгарський овочевий суп?
У суп йдуть всі овочі, які є в наявності. Якщо не любите селера - не додавайте, так і інші овочі можна взяти в будь-яких пропорціях. Зелені не шкодуйте - чим її більше, тим смачніше і ароматні вийде суп.
Що знадобиться для приготування

Один стебло цибулі-порею
Чверть головки селери або три - чотири черешка
Один великий болгарський перець
Дві морквини
Два маленьких кабачка
П'ять зубчиків часнику
Три картоплини
По пучку кропу і петрушки
Сіль, чорний мелений перець і лавровий лист
Три - чотири столові ложки рослинної олії

Приготування

Цибулю-порей (білу і зелену частину) розрізаємо вздовж навпіл, потім ріжемо півкільцями. У каструлі з товстим дном або в казані розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю до м'якості. Поки він обсмажується, ріжемо великими кубиками моркву, кабачки і селеру. Додаємо всі овочі до цибулі, продовжуємо обсмажувати на невеликому вогні. ріжемо великими шматками картоплю і болгарський перець, додаємо до овочів. Злегка обсмажуємо. Вливаємо в каструлю киплячу воду (приблизно три літри, але залежить від бажаної густоти супу), знову даємо закипіти й варимо до готовності картоплі.
В кінці приготування заправляємо суп товченим часником, лаврушкой, перчиком і солимо за смаком. Перед подачею додаємо зелень. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, суп
Аранчини (рецепт)
Маківники
Салат "Біла береза" рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: