Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати болгарський яблучний пиріг?
![]() Що знадобиться для приготування Склянку борошна Склянка манної крупи Склянку цукру П'ять - шість яблук Лимонний сік Склянку молока Півтори чайних ложки розпушувача Яблука натріть на крупній тертці, збризніть лимонним соком, щоб не потемніли. Змішайте в окремому посуді просіяне борошно з манною крупою, цукром і розпушувачем. Молоко поставте на плиту і на невеликому вогні доведіть майже до кипіння. Візьміть форму для випічки, змастіть її маслом. на дно форми насипте склянку підготовленої сухої суміші (з борошна, цукру, манки і розпушувача), розрівняйте рівним шаром. Тепер покладіть шар натертих яблук. Знову шар сухої суміші і знову шар яблук, і ще раз повторіть шари. Верх вийде з яблук. Залийте пиріг склянкою киплячого (саме киплячого, а не просто підігрітого) молока, проткніть в декількох місцях ножем щоб молоко прибуло до нижнього шару, і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Пиріг випікається близько години. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |