Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати болгарський яблучний пиріг?
Яблучний сезон а розпалі, і такі рецепти зараз будуть особливо актуальні. Незвичайний, але дуже простий і смачний яблучний пиріг готується з невеликою кількістю борошна, частково її замінює манна крупа.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна
Склянка манної крупи
Склянку цукру
П'ять - шість яблук
Лимонний сік
Склянку молока
Півтори чайних ложки розпушувача

Яблука натріть на крупній тертці, збризніть лимонним соком, щоб не потемніли. Змішайте в окремому посуді просіяне борошно з манною крупою, цукром і розпушувачем. Молоко поставте на плиту і на невеликому вогні доведіть майже до кипіння.
Візьміть форму для випічки, змастіть її маслом. на дно форми насипте склянку підготовленої сухої суміші (з борошна, цукру, манки і розпушувача), розрівняйте рівним шаром. Тепер покладіть шар натертих яблук. Знову шар сухої суміші і знову шар яблук, і ще раз повторіть шари. Верх вийде з яблук. Залийте пиріг склянкою киплячого (саме киплячого, а не просто підігрітого) молока, проткніть в декількох місцях ножем щоб молоко прибуло до нижнього шару, і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Пиріг випікається близько години.
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, шар
Рибні палички
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Як готується оджахурі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: