Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати биточки з курячого фаршу і сиру?
Биточки можна зробити дієтичними - приготувати на пару без спецій і приправ і запекти в духовці в сметані. Або додати улюблені спеції, обсмажити на сковорідці, залити сметанним соусом і довести до готовності. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого фаршу 250 грам сиру Один жовток Сіль і перець, приправи, спеції за смаком Пучок зелені кропу (або сушений кріп) Чайна ложечка каррі Рослинна олія Для соусу 150 грам сметани Чайна ложка борошна Половина чайної ложки готової гірчиці Сіль за смаком Одна - дві часточки часнику Приготування Курячий фарш пропустити через м'ясорубку разом з сиром. Якщо сир ніжний, однорідний, то його просто змішати з прокрученою через м'ясорубку фаршем. Додати жовток, посолити, поперчити, приправити спеціями і каррі. Покласти дрібно нарізану зелень і добре вимісити фарш. Поставити його на півгодини в холодильник. Для соусу часник пропустити через прес. У сметану додати борошно і гірчицю, часник, розмішати. Зробити з фаршу невеликі кульки, приплюснути їх і викласти на сковорідку в розігріте рослинне масло. Обсмажувати з двох сторін до рум'яної скоринки. Вогонь зробити сильним. Коли всі биточки будуть обсмажені, скласти їх у сковорідку або в каструльку, залити соусом і на слабкому вогні під кришкою довести до готовності. Гарнір до биточкам може бути будь - картопля, макарони, каші, тушковані або свіжі овочі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |