Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бісквітний пиріг з черешнею?
Бісквіт готується на вершках, і поєднання ніжного тіста з черешнею виходить дуже вдалим. Якщо хочеться пирога з кислинкою, замість черешні в начинку можна додати вишню - свіжу або консервовану. Або змішати її з черешнею. Що знадобиться для приготування 200 мл. вершків жирністю 20% П'ять яєць 100 мл. молока 150 грам цукру 250 грам борошна 30 мл горілки 500 грам черешні без кісточки Пакетик розпушувача (10 грам) Приготування Вершки змішайте з цукром. Візьміть три яйця, відокремте жовток від білка, приберіть білки в холодильник. Жовтки додайте до вершків з цукром і туди ж розбийте два яйця. Все змішайте ложкою. Просійте борошно з розпушувачем. Ще раз розмішайте і влийте молоко і горілку. Яєчні білки дістаньте з холодильника і збийте до стійкої піни. Вмішайте обережними рухами в тісто. Форму діаметром 24 див змастіть маслом. Вилити третину тесту. Розкладіть на тісто ягоди (половину), зверху вилийте ще третину тесту. Викладіть ягоди черешні і залийте тестом. Поставте форму з тістом в духовку, розігріту до 200 градусів і випікайте пиріг близько 45-50 хвилин. Верх пирога повинен стати золотистого кольору. Пирогу дайте повністю охолонути і посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |