Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бісквітний пиріг з черешнею?
Бісквіт готується на вершках, і поєднання ніжного тіста з черешнею виходить дуже вдалим. Якщо хочеться пирога з кислинкою, замість черешні в начинку можна додати вишню - свіжу або консервовану. Або змішати її з черешнею.
Що знадобиться для приготування
200 мл. вершків жирністю 20%
П'ять яєць
100 мл. молока
150 грам цукру
250 грам борошна
30 мл горілки
500 грам черешні без кісточки
Пакетик розпушувача (10 грам)

Приготування

Вершки змішайте з цукром. Візьміть три яйця, відокремте жовток від білка, приберіть білки в холодильник. Жовтки додайте до вершків з цукром і туди ж розбийте два яйця.
Все змішайте ложкою. Просійте борошно з розпушувачем. Ще раз розмішайте і влийте молоко і горілку.
Яєчні білки дістаньте з холодильника і збийте до стійкої піни. Вмішайте обережними рухами в тісто.

Форму діаметром 24 див змастіть маслом. Вилити третину тесту. Розкладіть на тісто ягоди (половину), зверху вилийте ще третину тесту. Викладіть ягоди черешні і залийте тестом.
Поставте форму з тістом в духовку, розігріту до 200 градусів і випікайте пиріг близько 45-50 хвилин. Верх пирога повинен стати золотистого кольору. Пирогу дайте повністю охолонути і посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: мл, черешнею
Печиво на пиві
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Фокачча з цибулею і шавлією
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: