Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати баранину по-італійськи?
Якщо у вас є в наявності м'ясо молодого баранчика, то з нього можна приготувати страву за популярним італійським рецептом.
Нам знадобиться: одна нога від молодого баранчика, двісті сімдесят п'ять грамів цибулі, дві столів. ложки оливкової олії, сто сімдесят п'ять грамів селери, сто сімдесят п'ять грамів моркви, два великих помідорчика, сімдесят п'ять грамів вершкового масла, сто двадцять п'ять грамів грибів, півлітра червоного вина, чотириста грамів томат-пасти, сто п'ятдесят грамів салямі, п'ятнадцять грамів твердого сиру, сто двадцять п'ять грамів макаронів, шістсот мл бульйону з овочів.

протягом тридцяти п'яти хвилин смажимо баранячу ніжку на олії. Тим часом, тонко шаткуємо цибуля, селера і морквину. Дрібно ріжемо помідори, гриби, а салямі нарізаємо тоненькими скибочками.

У великій формі для запікання розпускаємо злив. масло з невеликим кол-вом оливкової. Підсмажуємо на олії овочі, потім додаємо гриби, вино, салямі, томат-пасту і бульйон з овочів. Варимо 10 хв.

Кладемо баранину в томатний соус, накриваємо форму кришкою і готуємо 3 години в духовій шафі.

Виймаємо ногу з соусу і зберігаємо в теплі. У соус засипаємо макарони, присаливаем і тушкуємо до готовності. Прибираємо з ноги кістку і ріжемо м'ясо великими скибочками. Шматки баранини укладаємо на блюдо, гарнируем макаронами, посипаємо тертим сиром і прикрашаємо петрушкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: сто, п'ять
Як приготувати смачні клубочки з сюрпризом?
Як приготувати пиріжки з помідорами і бринзою?
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: