Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бананову вівсянку з родзинками?
Вівсяна каша, приготована за цим рецептом, дуже добре розварюється і за смаком нагадує ніжний пудинг. Додавання сухофруктів і бананів робить корисну кашу ще і дуже смачною. Що знадобиться для приготування Склянку вівсянки (краще брати Геркулес) Три склянки молока (або молока навпіл з водою) Один банан Три столові ложки родзинок Сіль і цукор за смаком Приготування Молоко (або молоко з водою) доводимо до кипіння, робимо невеликий вогонь і засипаємо вівсяні пластівці. Як тільки вони трохи розбухнуть, і каша почне загусати, робимо самий маленький вогник, накриваємо каструлю кришкою і так варимо кашу до готовності. Періодично потрібно помішувати щоб не пригоріла або поставити каструльку на розсікач полум'я. Поки вариться каша, нарізаємо кубиками очищений банан, родзинки промиваємо і заливаємо окропом. Хвилин через десять окріп зливаємо. Додаємо у вже готову кашу ізюм, банан, сіль і цукор. Знімаємо з вогню й даємо настоятися під кришкою хвилин десять. Розкладаємо по тарілочках, за бажанням можна додати шматочок вершкового масла. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |