Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бананову вівсянку з родзинками?
Вівсяна каша, приготована за цим рецептом, дуже добре розварюється і за смаком нагадує ніжний пудинг. Додавання сухофруктів і бананів робить корисну кашу ще і дуже смачною.
Що знадобиться для приготування
Склянку вівсянки (краще брати Геркулес)
Три склянки молока (або молока навпіл з водою)
Один банан
Три столові ложки родзинок
Сіль і цукор за смаком
Приготування

Молоко (або молоко з водою) доводимо до кипіння, робимо невеликий вогонь і засипаємо вівсяні пластівці. Як тільки вони трохи розбухнуть, і каша почне загусати, робимо самий маленький вогник, накриваємо каструлю кришкою і так варимо кашу до готовності. Періодично потрібно помішувати щоб не пригоріла або поставити каструльку на розсікач полум'я.

Поки вариться каша, нарізаємо кубиками очищений банан, родзинки промиваємо і заливаємо окропом. Хвилин через десять окріп зливаємо. Додаємо у вже готову кашу ізюм, банан, сіль і цукор. Знімаємо з вогню й даємо настоятися під кришкою хвилин десять.
Розкладаємо по тарілочках, за бажанням можна додати шматочок вершкового масла. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: каша, кашу
Як готуються ароматні кекси до чаю?
Закуски на святковий стіл
Запіканка з сиру і вермішелі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: