Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати банановий пиріг з волоськими горіхами?
Цей десерт дуже популярний в країнах Латинської Америки. Волоські горіхи, звичайно ж, у ньому не присутні, замість них додаються горішки кеш'ю. Але у нас найбільш доступні волоські горіхи, тому рецепт був адаптований під наші продукти. Що знадобиться для приготування тіста: Півтори склянки борошна Три столові ложки цукрової пудри 100 грам вершкового масла Два жовтки Столова ложка молока Щіпка солі Для начинки: Три - чотири великих стиглих банана Неповний склянку цукру Два яєчних білка Півсклянки волоських горіхів Склянка родзинок або інших сухофруктів Столова ложка коньяку Половина чайної ложки меленої кориці Пакетик ваніліну Приготування За добу до початку приготування пирога родзинки залити коньяком. Масло повинне бути м'яким. Змішайте його з цукровою пудрою, додайте жовтки, борошно і дрібку солі. Влийте молоко, вимішайте еластичне тісто. Загорніть його в плівку, приберіть в холодильник на півгодини. Банани подрібніть в блендері в пюре. Додайте цукор, корицю, ванілін. Все збийте. Перекладіть масу в глибоку посуд, додайте горіхи, родзинки і все змішайте. В окремому посуді збийте в піну білки і обережно змішайте з бананової сумішшю. Викладіть тісто у форму, зробити бортики. Вилийте начинку і випікайте 35 хвилин при температурі 200 градусів. Пиріг розрізати потрібно холодним. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |