Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бананове печиво без масла?
Пісний рецепт. Справжня знахідка для тих, хто постить ласунів і всіх любителів солодкого печива. Що знадобиться для приготування Один - два склянки борошна Склянку цукру Дві столові ложки меду Один банан Чайна ложка соди Приготування Банан розімніть виделкою до стану однорідної кашки (купуйте стиглий, а краще - злегка переспевший банан). Додайте мед, розмішайте і покладіть цукор. Поставте суміш на водяну баню, при постійному помішуванні тримайте поки цукор повністю не розійдеться. Покладіть соду (чайну ложку з гіркою, як на медовий торт), саме соду, розпушувач в цьому рецепті не підійде. зачекайте поки маса побіліє і збільшиться в об'ємі. Не забувайте помішувати щоб не пригоріла! Зніміть з водяної бані, дайте трохи охолонути. По частинам додавайте борошно, як тільки тісто стане однорідним, м'яким (нічого, якщо буде липнути до рук) - значить борошна вистачить. Розкачайте його в пласт завтовшки 6 - 8 мм, формочками вирізати фігурки (або ножем наріжте ромбиками). Викладіть на застелене папером деко. Кожну коржика змастіть водою і присипте цукром. Випікайте 7 - 10 хвилин на середньому вогні. Не передержите - печиво печеться дуже швидко. Можна просто скачати кульки з тіста і приплюснути - печиво буде м'яким і пухким. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |