Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бананове печиво без масла?
Пісний рецепт. Справжня знахідка для тих, хто постить ласунів і всіх любителів солодкого печива.
Що знадобиться для приготування
Один - два склянки борошна
Склянку цукру
Дві столові ложки меду
Один банан
Чайна ложка соди

Приготування

Банан розімніть виделкою до стану однорідної кашки (купуйте стиглий, а краще - злегка переспевший банан). Додайте мед, розмішайте і покладіть цукор. Поставте суміш на водяну баню, при постійному помішуванні тримайте поки цукор повністю не розійдеться. Покладіть соду (чайну ложку з гіркою, як на медовий торт), саме соду, розпушувач в цьому рецепті не підійде. зачекайте поки маса побіліє і збільшиться в об'ємі. Не забувайте помішувати щоб не пригоріла!

Зніміть з водяної бані, дайте трохи охолонути. По частинам додавайте борошно, як тільки тісто стане однорідним, м'яким (нічого, якщо буде липнути до рук) - значить борошна вистачить. Розкачайте його в пласт завтовшки 6 - 8 мм, формочками вирізати фігурки (або ножем наріжте ромбиками). Викладіть на застелене папером деко. Кожну коржика змастіть водою і присипте цукром. Випікайте 7 - 10 хвилин на середньому вогні. Не передержите - печиво печеться дуже швидко.

Можна просто скачати кульки з тіста і приплюснути - печиво буде м'яким і пухким.
Категория: Рецепти |
| Теги: Поки, Печиво
Лазанья: 10 кращих рецептів
Як готується морквяний коктейль?
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: